Duel Slavije i Rudar Prijedora u 25. kolu Premijer lige BiH završen je bez golova (0:0) i na taj način domaćin je dospio u izuzetno tešku poziciju u borbi za opstanak.

Istočno Sarajevo – Stadion: SRC „Slavija“. Gledalaca: 500. Sudija: Adis Mulahasanović (Sarajevo). Åœuti kartoni: Zečević, Kartal, Marković, Ristić, Arsenijević (Slavija), Milutinović, Jovičić, Kozić (Rudar Prijedor). Crveni kartoni: Bojan Marković u 80. i Branislav Arsenijević u 85. minutu (obojica Slavija).

SLAVIJA: Lučić, Ristić, Krmar, Zečević (od 46. Barić), Bošković, Radovanović (od 46. Spalević), Simović (od 71. Pušara), Čomor, Arsenijević, Marković, kartal. Trener: Milko Đurovski.

RUDAR PRIJEDOR: Kozić, Šodić, Pekija, Burazor, Antonić, Kantar (od 78. Jakupović), Milutinović, Rastoka (od 71. Pejić), Jovičić, Kunić, Erić. Trener: Zlatko Jelisavac.

Duel Slavije i Rudar Prijedora u 25. kolu Premijer lige BiH završen je bez golova (0:0) i na taj način domaćin je dospio u izuzetno tešku poziciju u borbi za opstanak.

Rudar Prijedor je praktično već ispao iz Premijer lige, dok je Slavija i dalje u igri da ostane u elitnom druÅ¡tvu, ali nakon danaÅ¡njeg remija fudbaleri Slavije su sami sebi zakomplikovali situaciju. Domaćinu je danas bilo vaÅŸno da ostvari pobjedu, no morala se Slavija zadovoljiti samo jednim bodom, pa je i dalje blizu opasne zone.

Jedanaestoplasirani Olimpik ima četiri boda manje, a dvanaesti Borac pet. U prvom poluvremenu nije bilo ništa vrijedno spomena, da bi u drugom dijelu prvi zaprijetili gosti preko Vedrana Kantara, ali ostalo je 0:0.

Nakon toga domaći su ubacili u brzinu više, redale su se prilike pred golom Rudar Prijedora, ali Igor Krmar, Darko Spalević i Denis Čomor nisu uspjeli savladati danas odličnog Dalibora Kozića, igrača utakmice.

Pred sam kraj gosti su imali veliku priliku, no nisu uspjeli postići pogodak, dok je domaćin završio meč sa dva igrača manje zbog isključenja Bojana Markovića i Branislava Arsenijevića.

prijedor24h