Ni ona ni ja nismo ni pomišljali da će nas prelep trenutak strasti toliko skupo koštati.

Bili smo u vezi tek koju nedelju kada me je prvi put pozvala kod sebe. Ranije te noći smo slavili rođendan njene drugarice i fino smo popili. Dovoljno da se ona opusti i pozove me kod nje pošto je bila sama. A i meni je to super došlo jer sa 500 kinti u džepu ne bih mogao da se vratim kući taksijem.

Kad smo stigli rekla mi je da nećemo spavati kod nje u sobi pošto joj je krevet premali i da je komotnije da se ‘raširimo’ kod njenih. Naravno da sam prihvatio jer mi je odmah na pamet palo to da ćemo moći da se valjamo koliko nam duša ište. Loše sam mislio!

Pre toga smo samo dvaput vodili ljubav, a pošto smo i popili nije bilo sumnje da ćemo se “voleti”. Ja nisam imao kondom, ali ona je bila pripremljena. Neću ni da razmišljam zašto ih ima u šteku…

Nije prošlo dugo i prionuli smo “na posao” i to je, ako bolje razmislim, možda i najbolji seks koji sam imao u životu. Ali, vrhunac mi je stvorio neviđene probleme.

Ni ona ni ja nismo primetili da su moje “zaostavšine” svuda po krevetu. Nismo se ni trudili da primetimo jer nam je bilo lepo i desetak minuta posle toga smo i zaspali.

Ujutru sam posle kafe pokupio prnje i zapalio kući. Problema nije bilo ni na vidiku, ali uveliko se krčkao. Njeni su tog dana došli sa puta i prvo što su uradili bilo je leganje u krevet. Leganje na ‘ono’. Ćale je odmah provalio o čemu se radi, ali nju i njenu kevu nije obavestio.

To je bilo kul sa njegove strane, ali posle toga očima nije mogao da me vidi. Svaki put kada bih došao kod devojke ne bi mi se ni javio. Štaviše, bežao je u drugu prostoriju. Donekle ga i razumem.

Od tada apsolutno ni ne razmišljam o seksu kod nje, uvek mi se njegov lik pojavi pred facom. Uspeo je da me “zablokira”.

Proklet neka je dan kada me je pozvala kod sebe!

24sata