Da mi je neko pričao da će mi seks toliko dosaditi, nikada mu ne bih poverovao.

Pomalo začuđujuće zvuči ovaj moj vapaj, jer, kome je još dosta seksa? E pa meni jeste, i to odskora. No, da krenemo redom.

Smuvali smo se baš za Novu godinu, a pre toga se nikad nismo upoznali. Delovala mi je simpatično, valjda i ja njoj, a ne treba zaboraviti ni popriličnu količinu alkohola i u mojim i u njenim venama. Ali to sada nije tema.

Posle 45 minuta od kako smo se smuvali rekla mi je da želi da se osamimo u sobi. Naravno da sam pristao i to je bio naš prvi put. Posle toga se seks ređao kao na traci.

Isprva, posle tog seksa, imao sam male sumnje u to da li treba da se upustim u vezu sa njom. Ipak nije svejedno kada ste sa nekim u ozbiljnoj vezi, a prvi put ste vodili ljubav posle sat vremena poznanstva. Srećom, preko zajedničke prijateljice saznao sam da zaista nije ”laka”, pa sam bez problema nastavio da se viđam sa njom. Zaista je sjajan lik.

Prvi put kada sam otišao kod nje nije imala nimalo teskobe u sebi zbog činjenice da su njeni roditelji u sobi pored. Odmah je prionula ”na posao”, a ja se, naravno, nisam bunio.

Ni kada je upoznala moje nije se libila da se malo više opusti i glasno ispušta zvuke zadovoljstva. Pa, meni je bilo neprijatno, a verovatno i komšijama iznad, ispod i do mog stana. Ali nisam želeo bilo šta da kažem.

Da imam problem sa takvim njenim ponašanjem uvideo sam na rođendanu kod drugara. Odvukla me je do vecea i… Pa ostatak već znate. OK, nije trebalo ni ja da pristanem taj put da vodimo ljubav, ima tu malo i moje krivice. Ali barem nisam ja taj koji uvek predlaže takve stvari zbog kojih će mi posle biti neprijatno.

Razne misli su mi se vrzmale po glavi, a najstrašnija od njih jeste da sam u vezi sa – nimfomankom. Uplašio sam se da će, ako ja odbijem seks sa njom u nekim situacijama, otrčati do drugog i zadovoljiti svoje potrebe. Jedino rešenje bilo je da popričamo.

Rekla mi je da se nikada nije tako osećala u vezi i da jedva čeka da bude sa mnom. Kom muškarcu ne bi prijale takve reči? Ali, ruku na srce, nije da sam neki kazanova u krevetu. Umem i ja da omanem, nisam baš seksualni Herkules koji kao na traci štancuje orgazme.

Rekoše mi ortaci kako oni, u najboljem slučaju, sa devojkom spavaju dvaput nedeljno. U mom slučaju ta cifra je dvocifrena. Nije da mi ne prija seks, ali brate mili, nisam mašina. Nekoliko puta mi se desilo da onako isceđen od prethodne večeri odem na posao i budem proaktivan baš kao i čiviluk u ćošku kancelarije.

Aktivan seksualni život počeo je da utiče na moje poslovne odluke koje nisu baš najsjajnije.

Ipak, uspeo sam da pronađem rešenje. Proredio sam viđanja sa njom na dva-tri puta nedeljno i to je maksimum. Moram malo da odmorim od burnih meseci iza sebe i da na poslu ponovo budem nezamenljiv.

24sata