U ispovijesti objavljenoj na portalu Dejli Star, jedna žena je priznala kako nikada nije doživjela orgazam sa svojim suprugom i da joj nedostaje strasti u životu.

“On je sjajan, ali među nama nema varnica. Kada imamo seks ja mislim o tome šta ću da kupim u narednom šopingu ili koja će pjesma ići u pozadini tokom moje sahrane. Ispušta najgore moguće zvuke i potom jedva izgovori: ‘Kako ti je bilo?’, priča očajna žena i dodaje:

“Naravno, svaki put ga slažem da je bilo odlično. Mislim da smo oboje svjesni toga da me neće dovesti do orgazma, pa sve i da neprekidno vodimo ljubav do Božića.

Posljedica toga je moje nevjerstvo zato što je naša veza tako prokleto dosadna. Žudim za strašću. Treba mi izazov i malo grubosti. Sviđaju mi se momci koji predstavljaju totalnu suprotnost mom mužu, koji su prepredeni i neukrotivi. Moj sadašnji ljubavnik je bio u zatvoru zbog krađe, a ostali su bili prevaranti, širokih ramena i trgovci automobilima. Svjesna sam da oni nisu najbolji izbor, ali ne mogu protiv toga. Sa ljubavnikom imam neobuzdani seks i osjećam se u potpunosti iscrpljena poslije naših popodnevnih sesija u mom bračnom krevetu.

Moj muž se vraća kući kasno uveče i tada se uglavnom pravim da spavam. Nedavno smo bili na zabavi i čula sam ga kako je rekao prijatelju da me voli svim svojim srcem i da ne bi podnio ako bi nam se nešto desilo. Osjećam se užasno jer ga varam i ne znam šta da radim”.

I žene i muškarci su pohrlili da je napadnu zbog toga što radi suprugu.

Press