Ako ste primetili da više niste srećni kada ste u njegovom društvu i umesto da se osećate ispunjeno celo vreme, samo razmišljate kako da se sklonite, nažalost, partner više ne predstavlja vaš sigurni oslonac

Nijedna veza nije savršena i normalno je očekivati da će u njoj tokom vremena biti lepih i teških trenutaka, ali isto tako treba biti svestan da nekim ljubavnim vezama nije suđeno.

Kako znati da je veza gotova?

Uprkost tome što su vam znakovi celo vrijeme pred očima i podsvesno znate šta vam je činiti, ponekad je teško napraviti odlučujući korak i preseći.

Dok je nekima jasno šta treba da rade, drugima je potrebno duže da shvate da je došao kraj ljubavi. Potrebno je na vreme reagovati kako biste što pre mogli da krenete dalje.

Ako već neko vreme niste bili intimni sa partnerom, to ne mora odmah da bude znak za uzbunu. Ponekad je previše obaveza glavni razlog zašto se seksualni život stavlja na čekanje, ali ako više ne želite da spavate sa dragim, a svesni ste da je osećaj obostran, očigledno je došlo vreme da svako krene svojim putem.

Emocije su važne i teško je zamisliti da bi bez njih ljubavna veza mogla da opstane. Da li ste primetili da dugo jedno drugom niste izjavili ljubav niti ste se držali za ruke?

Pre nego što donesete konačnu odluku, ako vam je još uvek stalo. pokušajte da obnovite uspavanu romansu i počnite što više da komunicirate. Ukoliko ni nakon toga ne dođe do promene, došao je trenutak da raskinete.

U poslednje vreme se samo svađate i više ne možete da se setite kada ste poslednji put razgovarali bez vike? Svađesu sastavni deo svake veze, ali to ne znači da bi trebalo svakog dana da vičete na partnera umesto da uživate u produktivnoj raspravi o mnogim stvarima.

Ako ste primetili da više niste srećni kada ste u njegovom društvu i umesto da se osećate ispunjeno celo vreme,samo razmišljate kako da se sklonite, nažalost, partner više ne predstavlja vaš sigurni oslonac.

Kada ste u romantičnoj vezi, važno je da ste srećni, puni samopouzdanja i da svaki trenutak želite da provedete sa voljenom osobom. Upravo ta osoba treba da bude vaša sigurna luka u kojoj ćete moći da pronađete utočište. Trenutak kada to više nije tako, daje do znanja da je definitivno došlo vreme za promene.

Kurir