Kandidat SNSD-a za Skupštinu grada Prijedora Aleksandar Miljuš izjavio je danas da će se zalagati za dostupnost i pristupačnost informacija pacijentima u korištenju i pružanju zdravstvenih usluga.
“Takođe ću se zalagati da se u gradskom budžetu pokuša povećati izdvajanje za sportske klubove i kolektive, pogotovo one koji imaju dugu tradiciju i uspješne rezultate”, rekao je Miljuš na konferenciji za novinare.

Kandidat SNSD-a za Skupštinu grada Prijedora Maja Marković rekla je da će se zalagati za izgradnju ambulanti porodične medicine u mjesnim zajednicama gdje realno postoji potreba na osnovu strukture i broja stanovništva, a u sklopu te iste ambulante obezbijediti otvaranje gradske apoteke kako bi stanovništvu bila dostupna.

“Zalagaću se dugoročno za rješenje problematike deponije otpada”, dodala je Markovićeva.

Kandidat SNSD-a za Skupštinu grada Prijedora Miroslav Bijelić rekao je da će se zalagati za usvajanje mjera i podsticaja za razvoj privrede.

“Treba formirati tim od nestranačkih stručnjaka koji bi prioritetno radili na privlačenju stranih investitora direktnim kontaktom sa njima, a ne pasivno putem olakšica i podsticaja”, naveo je Bijelić.

Kandidat SNSD-a za Skupštinu grada Prijedora Goran Velaula rekao je da dolazi iz Gornjeg Petrovog Gaja, jedne od rijetkih mjesnih zajednica gdje se broj stanovnika u proteklih 10 godina povećava i da taj svijetli primjer treba da bude prepoznat, te da ga prate i drugi dijelovi Prijedora.

SRNA