Dovedite je do ludila usavršavanjem najnovije seksualne tehnike, koja je zaludjela parove širom svijeta.

Upoznajte edžing, metodu u seksu koja podrazumijeva da dovedete sebe (ili partnerku) do orgazma, pa onda se vratite u prethodno stanje i ovaj postupak ponavljate sve dok ne dozvolite sebi (ili njoj) da konačno doživi vrhunac.

Prema prvim statističkim pokazateljima čak 65,5 procenata žena smatra da ova tehnika produžava i čini orgazam intenzivnijim.

Predstavljamo vam vodič koji će vam pokazati kako pravilno da primjenite ovu tehniku i unaprijedite svoj seksualni život.

Različite žene vole različite stvari

Kada govorimo o edžing tehnici zadovoljavanja postoje brojni elementi koje su različite žene opisale kao vrlo efikasni. Ali da biste otkrili šta je to najdjelotvornije u slučaju vaše partnerke potrebno je da isprobate sve opcije. Vrlo je važno da u tom procesu učenja budete na istim talasnim dužinama.

Naučite da je dovedete do granice orgazma

Umetnost edžing tehnike leži u mogućnosti da je dovedete do same ivice orgazma, ali ne i do samog vrhunca. U praksi se pokazalo da je ova tehnika uspješnija kada devojka sama kaže koliko je blizu orgazmu umjesto da njen partner nagađa.

Kada vam otkrije u kojoj fazi vrhunca se nalazi lakše ćete otkriti koliko brzo i jako treba da je dovedete do samog vrhunca. U uvodnoj fazi čak i mala promjena ima veliki uticaj. Različiti pokreti i promjene ritma mogu je dovesti do savršenog orgazma, ali i do mogućnosti da se brzo ohladi ukoliko stvari radite na svoju ruku. Seksualne potrebe se razlikuju od osobe do osobe tako da primjena ove tehnike zavisi od afiniteta samog pojedinca.

Najvažniji dio edžinga: pauza

Pauza u edžing tehnici je vjerovatno najbitnija i vodi ka intenzivnijem orgazmu. Da biste to postigli prvo je dovedite do ivice orgazma, a zatim se zaustavite i pustite je da se vrati na početnu tačku. Nemojte potpuno da sklonite ruke sa nje već je umesto po intimnoj regiji dodirujte po grudima i ostalim delovima tijela.

Kada orgazam potpuno nestane, sve počnite ispočetka i zaustavite se na granici orgazma još jednom. Kada ovaj proces ponovite nekoliko puta partnerka će lakše doći do vrhunca, a sam intenzitet će biti mnogo veći.

Faza odlaganja

Tačka kada odlažete orgazam u edžing tehnici je slična kao kad pokušavate da zaustavite kijanje. Iako u prvi mah to nije prijatan osjećaj na kraju se sam intenzitet povećava pa je doživljaj puno prijatniji. Korišćenje odlaganja u ovoj tehnici ima za cilj da dovede ženu do granice orgazma da je potom vrati korak unazad i tako stvori svojevrsnu senzaciju u njenom tijelu.

Neprekidni edžing

Za razliku od predhodna dva metoda, kontinuirani edžing se kao i prethodni koncentriše na intimnu regiju vaše partnerke, ali sa manjim fokusom na klitoris već na regiju koja okružuje vaginu tako da ona ne može zapravo da dosegne vrhunac. Kada ovaj pristup ne ostvari svoj cilj, vratite se na stimulaciju klitorisa, a zatim se povucite kao što ste to radili pre.

menshealth.rs