Na startu Lige za prvaka Prve lige Republike Srpske pred fudbalerima Rudar Prijedora je gostovanje kod tradicionalno neugodne Drine u Zvorniku koja je u posljednjem jesenjem kolu pobiejdila „rudare“ na svom terenu, a prije toga izborila remi u Gradu na Sani.

Na konerenciji za novinare pred put za Zvornik bili su šef stručnog štaba Zlatko jelisavac i igrač Milan Šakić.

-Pre svega želim da se izvinim novinarima zbog posljednje konferencije na kojoj nije bio niko iz stručnog štaba, dogodio se jedan mali previd jer je trebalo da prisustvuje moj pomoćnik Saša Keranović, a on je imao obaveze u reprezentaciji Republike Srpske. Što se tiče same utakmice moram istaći očekuje nas težak meč, neugodan rival po Rudar Prijedor, iskreno se nadam da domaćinstvo Zvorničana bude korektnije nego zadnji put kad smo dočekani na nož i kada je težu povredu doživio Draško Lolić. Imamo određenih problema pred ovu utakmicu, ali ćemo igrati rasterećeno. Nemamo dodatni pritisak, utakmice u plej-ofu momci treba da iskoriste za još veće sazrevanje. Uradili smo i napravili kraću analizu poslije prvog dijela prvenstva i mislimo da se sa svima u Ligi za prvaka možemo nositi – istakao je šef stručnog štaba Rudar Prijedora Zlatko Jelisavac koji je dodao da su van stroja Novica Petrović i Ervin Ćatić.

Milan Šakić je pred utakmicu u Zvorniku istakao:

-Imamo negativan skor, poraz i remi protiv Drine i čeka nas jako teška utakmica. Nadam se pozitivnom rezultatu, ekipa je motivisana, vlada dobra atmosfera i ne vidimo razlog što se ne bi vratili s bodovima kući. Golovi i posljednjim utakmicama su me podigli i dali dodatni motiv.

prijedor24h