Lavovi, stižu novci

I ovnovi mogu da reše svoje finansijske probleme ako se potrude.

OVAN

POSAO: U poslu samo dobre vesti i finansijski dobici, pod uslovom da ste spremni i dalje vredno da radite. Ovo je tek početak dugog niza uspeha. Najveći izazov biće strpljenje ili nedostatak istog. Ne reagujte – istina će se sama pokazati.

LJUBAV: Ljubav je svuda oko vas. Ako ste spremni za novi početak, svemir će na to spremno da odgovori. Bićete u ružičastim oblacima i uživati u pažnji i nežnostima. Sredinom dana čeka vas vrlo važan događaj, koji će odrediti nastavak vašeg ljubavnog putovanja.

ZDRAVLJE: : Povedite računa o srcu, očima, kičmi. Ako imate dioptriju, obavezno idite na kontrolu, jer postoji šansa da se nešto promenilo i da je to razlog konstantnih glavobolja.

BIK

POSAO: Sinuće vam nekoliko fantastičnih poslovnih ideja. Smislite mudru taktiku za prezentaciju i odaberite pogodno vreme. Ne želite da vas neko zaboravi ili previdi. Ne budite pesimistični, jer ćete pametnim potezima skrenuti tok novca u svoju korist. Birajte prijatelje.

LJUBAV: Slobodni ne mogu ići dalje, jer ih osobe iz prošlosti stalno proganjaju i stalno se vraćaju jedan korak unazad. Pustite prošlost, okrenite se budućnosti i videćete da vas očekuju lepa i interesantna dešavanja na ljubavnom planu. Jedna osoba odavno čeka da se rešite onih koji vam kradu vreme.

ZDRAVLJE: Moguća je zubobolja, pa je neophodan odlazak kod stomatologa, kako se ne bi raširili upalni procesi koji tinjaju duže vreme. Često ste odustajali od posete stomatologu, pa ste već sebi napravili problem.

BLIZANCI

POSAO: Intuicija će vas voditi u neočekivanim smerovima. Nekoliko neformalnih razgovora u kojima ćete zablistati svojim znanjem i sposobnostima, odvešće vašu karijeru u sasvim novom smeru.

LJUBAV: Kraj dana obeležiće završetak dugog konfliktnog razdoblja. Pomalo ste umorni od stalnih rasprava, traženja istine i isterivanja pravde. Vreme je za odmor u krugu porodice i prijatelja. Oni su ti koji će vam dati snage i otvoriti nove kreativne vidike.

ZDRAVLJE: Proverite krvni pritisak ili urogenitalni sistem. Osetljivi su vam bubrezi, donji deo tela, kičma, ali isto tako i materica i janici. Povedite računa o ishrani, jer vam loše navike mogu doneti veće probleme.

RAK

POSAO: Svaki uspeh koji vas čeka odavno ste već zaslužili. Zato imate da zahvalite vašoj moći, komunikaciji i dubokom razumevanju.

LJUBAV: Promena zaista stiže, a započeće na najmanje romantičan način. U ljubavi će vas pratiti nesporazumi i problemi, koji će međutim pokrenuti vašu kreativnost. Pronaći ćete podršku tamo gde to ne očekujete.

ZDRAVLJE: Ukoliko dugo niste proveravali krvnu sliku, učinite to sada, jer bi rezultati mogli da vas iznenade i navedu na opreznost kada je reč o načinu života

LAV

POSAO: Ono što je drugima betonski zid, vama je tek manja prepreka. Navikli ste da se suočavate sa izazovima i zato ste uspešniji od ostalih. Polako je došlo vreme za ubiranje plodova svog rada i finansijsku stabilnost.

LJUBAV: Sigurno su vam mnogo puta rekli da ste preozbiljni i previše razmišljate u situacijama koje traže brzu reakciju. Ovog puta kritike su opravdane. Zanemarite oprez i prepustite se, bar kada su osećanja u pitanju.

ZDRAVLJE: Zdrav život, čajevi i laka hrana su neohodni. Neophodno je da više vremena provodite napolju i u društvu kako bi ste pojačali svoj imunosistem. Konsultujte se sa gastroenterologom.

DEVICA

POSAO: Preko kolega, prijatelja ili bitnih poslovnih veza dobijate veliku mogućnost za napredovanje, a neke od vas će se odlučiti i na pokretanje privatnog posla, koji će od samog početka imati velike izglede za uspeh.

LJUBAV: Privlačićete i zavoditi više udvarača nego što ste očekivali. Ne slušajte tračeve i ne verujte dobronamernim dušebrižnicima. Neko želi da vam skrene misli na čistu izmišljotinu.

ZDRAVLJE: Neophodan je dodatak ishrani u vidu suplemenata, što vam može poboljšati i opšte stanje, ako reagujete na vreme, naravno kada osetite blage simptome prehlade i povedete računa o ishrani.

VAGA

POSAO: Sve će se nekako odvijati mnogo lakše i jednostavnije nego što ste navikli, ali pošto vi niste neko ko se oslanja na sreću, nastavićete svojim ustaljenim tempom rada, vođeni principom da je samo ono što se temeljno odradi dobro urađeno.

LJUBAV: U emotivnim vezama biće naglašen vaš posesivni odnos prema partneru, dok će slobodni pripadnici imati priliku da isprobaju svoje zavodničke sposobnosti.

ZDRAVLJE: Osećate se vitlaniji i spremniji za duže šetnje, a i društve život vam je znantno bolji. Vaše zdravlje provocira partner. Vodite bitku sa prehladom, jer vam je pad imuniteta veoma izražen.

ŠKORPIJA

POSAO: Ovaj dan će obeležiti prilika koju ne smete propustiti, a vezana je za vaš poslovni status. Moći ćete da popravite svoj položaj na radnom mestu. Promene nastupaju u vašem poslovnom okruženju, a vi bi trebalo da se potrudite da izvučete najbolje iz situacije.

LJUBAV: Iskoristite ovaj sklop srećnih okolnosti da popravite svoj emotivni život, jer ćete s partnerom imati savršenu i iskrenu komunikaciju, a oko slobodnih Škorpija će obletati zainteresovani pripadnici suprotnog pola.

ZDRAVLJE: Nedostatak ili višak hormona je ozbiljan problem, koji jedino može da reši endokrinolog, te vam je stoga neophodna detaljna analiza. Možete imati i problem sa pritiskom, oticanjem nogu, teškim hodom.

STRELAC

POSAO: Ukoliko se sa nekim od poslovnih partnera mimoilazite u načinu razmišljanja ili imate problem u komunikaciji, poraditi na tome, jer neke nejasne ili poljuljane odnose možete mnogo lakše vratiti u normalu.

LJUBAV: U dužim emotivnim vezama odnosi su standardno dobri, a kod slobodnih Strelaca neka duža prijateljstva lako mogu prerasti u nešto mnogo više.

ZDRAVLJE: Ukoliko želite da vežbate, onda bi bilo dobro da jogom pojačate imunosistem. Često vam se dešava da imate nedostatak sna ili da vas prati nesanica. Sve je to u vezi sa radom štitne žlezde.

JARAC

POSAO: Jarčevi će biti u potpunom skladu sa svojom okolinom. Bićete u prilici da ostvarite sve svoje težnje, jer imate dovoljno energije, upornosti i dobru saradnju sa nadređenima.

LJUBAV: Ovaj dan donosi potpuni sklad sa partnerom. Sada vam se pruža mogućnost da realizujete svoje planove, bilo da se one odnose na poslove, porodicu ili emotivni život. Iskoristite prvi deo dana da razrešite sve nesuglasice sa partnerom da se ne bi ste vraćali na neke stare priče.

ZDRAVLJE: Morate povesti računa o očima, kičmi, kardio sistemu. Skloni ste da preterujete u poslu, pa ćete tako i svoje zdravlje dovesti u pitanje. Treba da koristite lekovito bilje, jer vam je uvek bolje od prirodnih tinktura, nego od hemijskih medikamenata.

VODOLIJA

POSAO: Imate stalnu težnju i potrebu da napravite zaokret i poboljšate svoje pozicije na radnom mestu. Krećete sa prilično čvrstih osnova, ali želite više. U tome će vam pomoći naglašena komunikativnost sa kolegama i partnerima, vaše reči imaju veću težinu i biće vam mnogo lakše da ubedite druge u svoje reči i postupke.

LJUBAV: Ovaj dan pruža jako dobru emotivnu situaciju sa partnerom. Ukoliko ste oboje sigurni u obostranu ljubav, potrebno je da napravite neke promene u vezi, kako bi ste učvrstili vezu. Treba da nađete način kako bi prestali konflikti, ljubomora, posesivnost, kao i sumnja.

ZDRAVLJE: Što se tiče fizičkih aktivnosti, povedite par sati u prirodi. Sada je vreme za rehabilitaciju i potpuno vraćanje na staru, odličnu formu organizma. Pričuvajte se, polako se pokrenite, šetajte, bavite se sportom.

RIBE

POSAO: Ovo je izvanredan dan za one pripadnike Ribe, koje su spremne da pomere granice i usude se da naprave koreniti zaokret u sopstvenom poslovanju ili u okviru radnog okruženja. Nagle promene mogu vam doneti samo dobro.

LJUBAV: Sada je dobra prilika da ispravite sve što je do sada predstavljalo problem u partnerski odnosima. Ovaj dan vam je vrlo promenljiv po pitanju situacije na ljubavnom planu, pa zato vodite računa šta činite.

ZDRAVLJE: Bolovi u kostima i zglobovima su rezultat promenljivih vremenskih uslova. Vremenske promene duboko doživljavate. Ako ste mlađi pripadnik znaka, pričuvajte se povređivanja, bilo na poslu, sportu, bilo u saobraćaju. Proverite krvni pritisak.

ALO