Blizanci i Škorpije treba da povedu računa o ishrani.

OVAN

POSAO: Nije preterano povoljan dan ako ste planirali prodaju nekretnine ili zemljišta, bolje je da sačekate. Može se desiti da se neke stvari ne razviju onako kako očekujete. Ne brzajte ni sa čim.

LJUBAV: Moguće je da razmišljate o malo većim promenama, kao što je selidba ili renoviranje životnog prostora sa partnerom. U svakom slučaju zajedno dolazite do željenih promena i dobro se osećate zbog toga.

ZDRAVLJE: Povedite računa o bešici i urinarnom traktu koji vam je osetljiv. Potrudite se da slušate savete lekara, ako imate neku prepisanu terapiju redovno je uzimajte. Budite odgovorni prema sebi.

BIK

POSAO: Ukoliko ste planirali neko putovanje, moguće je da neće biti baš sve onako kako ste očekivali… Pripremite se za neke manje komplikavije. Ništa nemojte da doživljavate tragično, nego budite spremni.

LJUBAV: Delujete pomalo konfuzno u komunikaciji sa voljenom osobom koja nije sigurna kako da se postavi prema vama. Skloni ste iznenađenjima. U nekim trenucima ni sami ne znate kako ćete reagovati.

ZDRAVLJE: Bolovi u grlu vam mogu stvarati manje tegobe… Moguća je povišena temperatura, virusi ili infekcije. I sinusi su vam osetljivi. Ukoliko se stanje ne popravi posavetujte se sa lekarom.

BLIZANCI

POSAO: Nagle promene na polju finansija vas pomalo brinu. Možete da očekujete poboljšanje situacije nakon nekog vremena. Za sada se samo potrudite da ne ulazite u nepotrebne troškove.

LJUBAV: Potrudite se da se makar malo prilagodite svom partneru i videćete kako će mnoge stvari ići daleko lakše. Nekada ne može da bude sve po vašem ali to je deo života. Vreme je da sazrite.

ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani. Izbegavajte preteran unos slatkiša koji ne može biti baš dobar za vas… Generalno bi bilo dobro da se malo više posvetite stvaranju zdravijih navika u svom životu.

RAK

POSAO: Potrudite se da ne žurite sa odlukama. Moguć je neki iznenadni dobitak. Ipak, današnji dan nije merilo situacije. To što je nešto krenulo pozitivno ne znači da vam je bilo šta zagarantovano.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, desiće vam se sasvim iznenadno novo poznanstvo sa osobom čija energija će vam jako prijati. Pred vama je jako lep dan za polje ljubavi, očekuje vas uživanje i zadovoljstvo.

ZDRAVLJE: Povedite računa ako osetite uznemirenost ili lupanje srca. Nemojte da zanemarujete simptome koje osećate. Potrudite se da izbegavate stres ali i preterano zamaranje i naprezanje.

LAV

POSAO: Možete da očekujete veoma uspešan dan, pogotovo ako imate nekakvu saradnju sa inostranstvom. Pred vama je šansa da proširite svoj posao ili da dobijete finansijsku podršku koja vam je potrebna.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja deluje veoma neobično. Njena pojava vas intrigira i želite da joj budete što bliže. U narednim danima ćete imati priliku da se još bolje upoznate i da se više zbližite…

ZDRAVLJE: Moguća je slabija cirkulacija. Pored toga ne biste trebali da imate neke veće tegobe na polju zdravlja. Vaš organizam je generalno jak… Danas će vam prijati da se posvetite sebi i svojim potrebama.

DEVICA

POSAO: Neko od poslovnih saradnika će vas iznenaditi lepim vestima. Možete da očekujete veoma pozitivnu atmosferu! Imaćete razlog za slavlje iako možda tako nešto niste ni malo očekivali…

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada osoba rođena u znaku Raka, možete da očekujete uspeh na polju ljubavi. Pred vama je generalno povoljan dan i ako ste u vezi, odnos sa voljenom osobom bi trebao da bude stabilan.

ZDRAVLJE: Nemate probleme na ovom planu. Možete da očekujete sasvim dobar dan. Posvetite se stvarima i ljudima koje volite i nemojte da brinete o bilo čemu. Sreća je sada na vašoj strani.

VAGA

POSAO: Povoljan je dan za promenu posla ako ste tako nešto imali u planu. Možete da očekujete pozitivan ishod. Ukoliko vas čeka razgovor za posao, pokazaćete se bolje od ostalih kandidata.

LJUBAV: Pravi je trenutak da zaprosite voljenu osobu ili da joj predložite zajednicu, vaša ljubav će napredovati. Imaćete šansu da joj na neki način dokažete svoju ljubav. Pred vama su lepi trenuci.

ZDRAVLJE: Povedite računa o osetljivoj koži. Moguće je da ćete imati neke probleme sa iritacijama ili suvoćom, crvenilom. Potrebni su vam provereni preparati. Posavetujte se sa dermatologom.

ŠKORPIJA

POSAO: Putovanje u inostranstvo će vam doneti izuzetno povoljne poslovne promene. Potrudite se da date svoj maksimum oko svih svojih obaveza i imaćete pozitivne rezultate. Važno je da budete inicijativni.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, očekuje vas zanimljiva komunikacija i flert sa osobom rođenom u znaku Strelca. Pred vama je generalno dobar dan za polje ljubavi, imaćete prijatna iznenađenja.

ZDRAVLJE: Skloni ste višku kilograma u ovoj fazi. Povedite računa o svojoj ishrani ali i o fizičkoj aktivnosti koje bi trebalo da bude više. Posvetite se stvaranju zdravijih navika.

STRELAC

POSAO: Možete da očekujete važne promene na polju finansija. U pitanju su veliki dobici ili gubici. Oscilacije su prisutne a od vas zavisi na koji način ćete ih iskanalisati… Vi ste u svemu tome ključan faktor!

LJUBAV: Ako ste preterano ljubomorni, voljena osoba će pobeći od vas. Potrudite se da neke stvari razgraničite sami sa sobom. Važno je da poradite na samopouzdanju i svom stavu prema sebi.

ZDRAVLJE: Izbegavajte cigarete i alkohol. Nemojte da nalazite utehu u pogrešnim stvarima. Jačajte svoju volju. Mentalno zdravlje je podjednako važno kao i fizičko. Bacite se u potragu za svojom inspiracijom.

JARAC

POSAO: Dolaze vam iznenađenja na ovom polju, a vi niste veliki ljubitelj istih. Ipak, probajte da se prilagodite. Neće vam trebati previše vremena da shvatite da su neke promene zapravo dobre za vas.

LJUBAV: Možete da očekujete da će voljena osoba imati neki neobičan predlog za vas. Potrudite se da joj udovoljite. Uskoro ćete imati šansu da se zbližite još više i da ojačate vaš odnos.

ZDRAVLJE: Moguće je da ćete imati neke manje probleme sa kostima ili zubima. Osetljivi ste i stvari koje vas hronično muče se ponovo vraćaju… Potrudite se da na pravi način vodite brigu o sebi.

VODOLIJA

POSAO: Povedite računa o svojim poslovnim obavezama, možete biti skloni tome da nešto slučajno zaboravite. Napravite spisak stvari koje su vam važnei potrudite se da se dobro organizujete.

LJUBAV: Osoba koju svakodnevno srećete vam je zapala za oko. Uradite nešto po tom pitanju, upoznajte se sa njom makar. Važno je da napravite bilo kakav korak, pa će neke stvari krenuti same…

ZDRAVLJE: Povedite računa o svom želucu. Izbegavajte unos hrane koja se teško vari. Naglašeni su vam i problemi sa gorušicom. Bilo bi dobro da se na tu temu posavetujete sa lekarom.

RIBE

POSAO: Moguć je dobitak na sreću. Svaki rizik vam se danas može isplatiti, povoljan dan je ispred vas! Možete da očekujete pozitivan ishod bilo kojeg posla koji sada budete pokrenuli.

LJUBAV: Početak nove ljubavne veze je na pomolu. Vaše emocije i namere su čiste, a partner će vam pružiti sve ono što poželite. Možete da se nadate jako lepoj situaciji. Vaša ljubav ponekad liči na bajku.

ZDRAVLJE: Mogući manji problemi sa aritmijom kod vas, pa povedite računa o tome. Generalno vam je kardiovaskularni sistem prilično osetljiv, pa je važno da se čuvate i da izbegavate stres.

ALO