Panika u rukovodstvu Saveza za promjene dovela ih je do toga da samoubilačkom politikom stavljaju sami sebi omču oko vrata, navodi Odbor osnovača udruženja “Čast otadžbine”.

Tekst prenosimo u cjelini:

Sprovedena istraživanja od strane međunarodne zajednice i Saveza za promjene o opredeljenju glasača za predstojeće parlamentarne izbore bila je porazna i prouzrokovala paniku kod istih. Panika u rukovodstvu saveza dovela ih je do toga da samoubilačkom politikom stavljaju sami sebi omču oko vrata. Takvu vrstu politike nemaju pravo da kao zarazu prenose na srpski duhovni narod i pokušaju da izazovu samoubistvo Republike Srpske.

Osjećaj političke bezizlaznosti kod istih umnožava razloge zašto su pred političkim nestankom i povećava strah od srpskih obilježja ili srpskih institucija. To je stanje u kome se nađe svaki izdajnik kada se nađe pred krstom kao otpadnik od svoga naroda. Kada se potraži razlog za takvo ponašanje gotovo uijek se prepozna pohlepa i strast za vlasti. Đavo i prevjernik su u stalnom regrutovanju svojih sledbenika jer lakše sprovode svoju prevaru. Nevjerni satanski zapad na čelu sa Bakirom u Bosni regrutuju vođe Saveza za primjene za svoje sledbenike uz obilje obećanih darova. Gospodo Srbi iz zajedničkih organa BiH, ako ste još Srbi čupajte se iz belosvjetskih sekti jer oni žele srpsko nejedinstvo i srpsku krv. Ne pristatje na to, odreknite se od sotone kao na krštenju i Republika će biti vječna i vladaće mir i blagostanje. Sotonske agenture maskirane u analitičare i geopolitičare i bezbjedonosne stručnjake u raznim ulogama pozivamo da ne zavode Srbe u Republici Srpskoj jer je tamo proliveno mnogo krvi i položeno mnogo života u kojima su uživali đavoli sa zapada. Da li to njih promovišete? Prosto je nevjeravatno kako neki “srpski“ profesori, stručnjaci za bezbednost uče svoje đake patriotizmu. BN- televizija je postala stjecište promotera domaćih sluga Bakira i zapada, i centar za ispiranja mozgova srpskom narodu. Posljedice po srpski narod mogu biti nepopravljive. Gospodine Savčiću ako si se priklonio porocima i materijalnim vrednostima nemaš pravo da zavodiš i budeš na čelu ratnika koji su ratovali za krst časni i slobodu zlatnu, a pogotovo da dezerterska seka persa podno Leotara, koju svaki častan Srbin prezire bude tvoj pravobranilac. Ne sanjaj ulicu i ne igraj se saborom i zloupotrebom čelnih ljudi u Republici Srpskoj. Mektiću boj se svojih trenera i prikrivanja atentatora na Vučića, maskiranje Muderisovih aktivnosti i njegovih pristalica. Da li se stidiš negiranja presjednika Vučića oko tvoga zahtjeva za hapšenjem tvog presjednika i sramnoj insinuaciji o umješanosti Bratske Rusije u organizovanju srpskih paraformacija koji od oružja imaju majicu sa krstom.

Gospodine Govedarica uz sadejstvo nemoralne Pandurvićke, sujetnog Bosića, Britanskog saradnika Čavića i prebogatog ucjenjenog Šarovića narušili ste jedinstvo srpskog naroda i zdravu opoziciju koja je neophodna za napredak svake društvene zajednice. Niko ne pravi nikakve spiskove, Vi se sami svrstavate i ostavljate tragove nečovještva. Ljudima koji su izazivali lustracije svojih stranaka potrebni su ljekari i psiholozi da ih spase. Nikakve paraformacije naoružane srpskim obeležjima nisu za vas opasnost već vi sami sebi. Ipak ne igrajte se narodom , saborima, ne planirajte trgove i ulice za izabrana mjesta već glasačke kutije. Radujmo se napretku i jačanju Srpske sa Srbijom pod rukovodstvom Vučića i u svakom pogledu bratskom odnosu prema Rusiji.

Odbor osnivača
“Čast otadžbine”