Ponedeljak je idealan dan da isplanirate nedelju, a astro-prognoze mogu da vam budu od pomoći. Evo šta očekuje sve znakove Zodijaka.

Najpreciznije nedeljne prognoze donosi astrolog sa sajta astrokutak.net.

OVAN

Posao

U toku naredne nedelje Ovnovi mogu imati nekoliko konfliktnih situacija na poslu. Pre svega do problema može doći zbog sukoba u mišljenju. Sredinom nedelje mnogi pripadnici ovoga znaka će imati problema sa koncentracijom, stoga će praviti dosta grešaka, što će iziskivati ponavljanje istog posla više puta. Na finansijskom planu ova nedelja ne donosi preterane rashode, ali isto tako ni prihode. Najbolji dan za posao je četvrtak.

Ljubav

Na ljubavnom planu mnogi pripadnici ovoga znaka će osetiti ljubomoru. Nekim Ovnovima se u život može uplesti treća osoba, a to im se nikako neće dopasti. Pred kraj nedelje mogu saznati neku tajnu koju je partner hteo sakriti od njih.

Zdravlje

Problemi sa pritiskom i ravnotežom.

BIK

Posao

Mnogi pripadnici ovoga znaka će imati mirnu nedelju na poslu. Međutim, oni koji imaju podznak u vatrenom znaku, trebali bi da se čuvaju prevare i podmetanja od strane kolega sa posla. Mnogi Bikovi će primetiti da im neke kolege nisu blagonaklone, i da u njihovom govoru osećaju zavist i netrpeljivost. Takođe u toku ove nedelje mnogi će imati želju da kupe neke nove stvari, ili da ulože u posao.

Ljubav

Na ljubavnom planu mogu se suočiti sa velikim dilemama. Po prirodi su i sami tvrdloglavi, ali pred kraj nedelje mogu se suočiti sa problemima u partnerskim odnosima. Od njih se mogu zahtevati neke promene, a to im se verovatno neće dopasti. U toku ove nedelje mnogi Bikovi će biti okupirani nekim novim situacijama vezanim za njihovu decu.

Zdravlje

Moguće su pojačane glavobolje i nervoza.

BLIZANCI

Posao

Ova nedelja može biti poprilično stresna za Blizance. Situacija na poslu nije baš najidealnija, i mogu se lako javiti problemi. Mnoge pripadnike ovoga znaka će mučiti nedostatak posla i lošija finasijska situacija. Neki će se čak suočiti sa smanjenjem primanja. Kraj nedelje donosi blago poboljšanje materijalne situacije.

Ljubav

Na ljubavnom planu Blizanci napokon mogu da odahnu. Mnogi pripadnici ovoga znaka će imati mirnu nedelju bez većih uzbuđenja. Međutim oni koji očekuju poziv od neke neke osobe koja im se dopada, verovatno će se suočiti sa razočarenjem. Neki pripadnici ovoga znaka mogu otkriti da su osobe koje im se dopadaju zauzete.

Zdravlje

Promenljivo raspoloženje i gubitak apetita.

RAK

Posao

Početak nedelje mnogim Rakovima donosi povećanje obima posla, naročito sredina nedelje će biti ispunjena mnogim obavezama. Finasijska situacija je za sada stabilna, ali bi trebalo da vode računa da ne troše novac bespotrebno. Mnogi pripadnici ovoga znaka će dobiti nove kolege u toku ove nedelje. Neko iz poslovnog okruženja može tražiti njihovu pomoć.

Ljubav

Na ljubavnom planu mnogi pripadnici ovoga znaka se osećaju veoma zbunjeno. Partneri im mogu slati indirektne signale, koje neće znati da protumače. Pred sam kraj nedelje mogu se osećati pomalo tužno i zapostavljeno.

Zdravlje

Solidno, bez većih problema.

LAV

Posao

Lavove očekuje dosta posla u toku ove nedelje. Naročito od srede može biti dosta peripetija. Mnogi pripadnici ovoga znaka će se suočiti sa iznenadnim porodičnim troškovima. Mogu imati problema u komunikaciji sa svojim klijentima i osobama sa kojima poslovno sarađuju.

Ljubav

Na ljubavnom planu neki Lavovi će dobiti poruke koje nisu očekivali. Trebaće im malo više vremena da osmisle taktiku, kako bi prišli nekoj osobi. Neki pripadnici ovoga znaka mogu osetiti ljubomoru, jer ih partneri mogu zapostaviti zbog svojih obaveza.

Zdravlje

Moguće su glavobolje i bolovi u vratu.

DEVICA

Posao

Na poslovnom planu mnoge Device očekuje prava konfuzija. Povećanje obima posla ih može znatno zbuniti i iscrpiti. Mnoge Device će imati novčanu dobit sredinom nedelje. Takođe, mnogi pripadnici ovoga znaka će ostvariti veoma povoljne poslovne kontakte.

Ljubav

Na ljubavnom planu mnoge Device očekuje zatišje pred buru. I ako misle da se ne dešava ništa zanimljivo, za vikend će se poprilično izenaditi kada čuju neke informcije od strane partera ili osoba koje im se dopadaju. Sredina nedelje je odlična za emotivnu komunikaciju.

Zdravlje

Mogući su problemi sa nadutošću.

VAGA

Vage očekuju nova poznanstva
VAGE OČEKUJU NOVA POZNANSTVAFOTO: PROFIMEDIA

Posao

U narednoj nedelji Vage mogu primetiti da mnogo više rade, nego što zarađuju. Neki će se razočarati u svoje kolege i poslovno okruženje. Mnogi pripadnici ovoga znaka neće uspeti da sprovedu neke poslovne ideje u delo. Ova nedelja nije povoljna za investicije, i može doneti iznenadne novčane izdatke.

Ljubav

Na ljubavnom planu mnogi pripadnici ovoga znaka će imati kontakt sa potpuno novim osobama, koje mogu upoznati ili u nekom izlasku, ili preko interneta. Na prvi pogled mogu biti veoma očarane, ali kako vreme prolazi neke stvari im se neće previše dopasti. Međutim, trebali bi da puste da vreme učini svoje.

Zdravlje

Moguće su alergije ili prehlade.

ŠKORPIJA

Posao

Na poslovnom planu mnogi pripadnici ovoga znaka će imati tešku i mukotrpnu nedelju. Biće dosta posla koji se treba obaviti. Ali one Škorpije koje budu istrajne u svojim namerama, očekuje i dobra zarada. U narednim danima treba da povedu računa u pregovorima. Koncentracija sredinom nedelje može biti znatno slabija, pa lako može doći do većih grešaka.

Ljubav

Na ljubavnom planu mnoge Škorpije će osetiti potrebu da se povuku u sebe, i da svojim partnerima prećute neke stvari. U poslednje vreme nisu iskrene prema svojim osećanjima. Mnogi pripadnici ovoga znaka će smišljati nove ljubavne taktike.

Zdravlje

Poprilično dobro i stabilno.

STRELAC

Posao

Na poslobnom planu Strelčevi bi trebali da se uozbilje, i da ozbiljno shvate sve poslove koji će im se nametati u toku ove nedelje. Ne bi trebalo da se previše opuštaju, i da svojim radnim kolegama poveravaju neke osetljive informacije. Mnogi pripadnici ovoga znaka pred kraj nedelje mogu dobiti neki novac.

Ljubav

Na ljubavnom planu mnogi pripadnici ovoga znaka se mogu osećati odbačeno i utučeno. Neki Strelčevi će izgubiti poverenje u svoje partnere, zbog neiskrenosti. Sredinom nedelje mogući su napeti razgovori.

Zdravlje

Velike promene raspoloženja.

JARAC

Jarčevi nek otvore četvore oči
JARČEVI NEK OTVORE ČETVORE OČIFOTO: PROFIMEDIA

Posao

Jarčevi se mogu suočiti sa poslovnim gubicima. Trebali bi da otvore četvore oči u narednoj nedelji, jer lako mogu biti prevareni. Ne bi trebali da kupuju nove stvari, niti da sklapaju nove poslovne saradnje. Slabija finasijska situacija.

Ljubav

Na ljubavnom planu Jarčevi se mogu suočiti sa čekanjem i nostalgijom. Mnogi pripadnici ovoga znaka će imati utisak da ih partner ne razume, i da gleda da stvari okrene samo u svoju korist. Sredinom nedelje bi trebali da se čuvaju naglih reakcija i neplaniranih ispada.

Zdravlje

Problemi sa pritiskom i malaksalost.

VODOLIJA

Posao

Na poslovnom planu mnoge Vodolije će imati dobru nedelju, od srede mogu očekivati i povećanje obima posla. Neki pripadnici ovoga znaka će stupiti u kontakt sa novim ljudima, i kasnije sa njima mogu ostvariti veoma dobru poslovnu saradnju. Međutim u ovoj nedelji mogu biti veoma brzopleti kada je novac u pitanju.

Ljubav

Početak nedelje može biti veoma buran za mnoge Vodolije, pre svega što će mnogi imati problema ili zastoj u komunikaciji sa partnerom. Neki čak mogu saznati ili posumnjati da im partneri nisu verni i lojalni.

Zdravlje

Moguće su aritmije i nesanice.

RIBE

Posao

Mnoge Ribe će imati veliki, fizički i mentalni napor na poslu. Pred kraj nedelje mogu nastati veći problemi, koji će zahvatiti ceo kolektiv. Trebali bi da se čuvaju krađe u bilo kom smislu. Sredina nedelje može doneti napetu situaciju u poslovnom okruženju, gde se krivica lako može svaliti na njihova leđa.

Ljubav

Za mnoge pripadnike ovoga znaka ovo je odlična nedelja. Mnoge Ribe će se osetiti zaljubljeno i poletno. Primetiće iznenadnu naklonost od partnera, i zbog toga će biti veoma radosne i ispunjene. Za vikend mogu očekivati neko iznenađenje.

Zdravlje

Biće puni elana i pozitivne energije.

(astrokutak.net)