U eksploziji džipa kod Autokomande poginuo je Siniša Milić, zvani Boske (45) državljanin BIH. Kako saznajemo Milić se dovodi u vezu sa kriminalnim klanom Luke Bojovića

Od siline eksplozije Milić je preminuo na licu mesta.

Vozač je, prema priči svedoka sa lica mesta i dalje unutra, a iz Hitne pomoći su rekli da su tek dobili poziv.

– Dobili smo informaciju da je došlo do eksplozije. Naša ekipa krenula je na teren – rekli su iz Hitne pomoći.

Na terenu su i vatrogasci, a na automobilu se mogu videti tragovi eksplozije. Stanje vozača i dalje nije poznato.

Ljudi koji su bili na licu mesta kažu da je sve izgledalo veoma strašno i da veruju da je podmetnuta bomba ispod automobila, dok gosti obližnjeg lokala tvrde da se sve zadrmalo kada je došlo do eksplozije.

KO JE SINIŠA MILIĆ?

Milić je rođen 1973. godine u Šekovićima u Bosni i Hercegovini, ali je već više od 20 godina bio nastanjen na relaciji Beograd – Podgorica – Bar.

Do 2009. godine bio je pripadnik specijalnih antiterorističkih jedinica, prvo Republike Srpske, a potom i Republike Srbije.

Bio je dugogodišnji telohranitelj i saradnik vođe barsko-budvanskog klana Luke Đurovića, jednog od najbližih saradnika Luke Bojovića, koji je 2013. godine, poginuo u saobraćajnoj nesreći na izlazu iz Kotora.

Đurović je nastradao u crnom “poršeu” aranđelovačkih tablica pod zasad nerazjašnjenim okolnostima, a preminuo je na putu do bolnice, posle čega je Milić prešao u Srbiju.

Podsetimo, Milić je uhapšen u novembru 2015, nakon što ga je policija osam puta za 24 sata zatekla u “audiju” u blizini kuće tadašnjeg premijera, sadašnjeg predsednika, Vučića.

Policija na terenu trenutno zaustavlja saobraćaj pa se stvorila ogromna gužva.

Uskoro opširnije…

Izvor: Informer