U Prijedoru je danas na gradskom trgu, ozvaničen početak predizborne kampanje Demokratskog narodnog saveza.

Predsjednik DNS-a Marko Pavić je rekao da i ovoga puta vjeruje u Prijedor i u njegovu snagu.

„Vjerujem u naše članove, naše simpatizere i moje sugrađane, da će i i ovoga puta vjerovati DNS-u” rekao je Pavić.

Predsjednik GO DNS Milenko Đaković je ovom prilikom izjavio novinarima  da  DNS kao jedna složna politička porodica, i u Prijedoru spremno izlazi na izbore u punom kapacitetu i sa kvalitetnim listama.

„ DNS kreće u kampanju sa sloganom `Odgovorno`i to je poruka da ćemo mi i dalje odgovorno raditi i da ćemo biti u službi građana Republike Srpske i BiH  u svim pozitivnim ciljevima, a  prije svega, ekonomskog razvoja“, rekao je Đaković.

Nosilac liste za Predstavnički dom  Parlametarne skupštine BiH iz Izborne jedinice 1  Dragutin Rodić je izjavio da  DNS  na oktobarske izbore izlazi sa najjačom listom za koju su sigurni da će donijeti najbolji mogući rezultat za DNS.

„ Smatram da je sve ono što smo radili prethodnih godina garancija da možemo da prezentujemo politiku DNS-a na najbolji  mogući način kao narodnu i politiku približenu građanima i u čijem je fokusu su  ekonomija i zapošljavanje“, rekao je Rodić.

Nosilac liste za Narodnu skupštinu Republike Srpske Duško Ivić je izjavio da slogan „ Riječ je riječ“ i „ Odgovorno“ naglašava da je DNS stranka koja vodi stabilnu i odgovornu politiku prema građanima Republike Srpske.

„ Vjerujem  da će nas  građani na predstojećim izborima podržati, pošto su nas već prepoznali i da će poslije izbora DNS biti jedna od najjačih stranaka u Republici Srpskoj“, rekao je Ivić.