Ova 3 horoskopska znaka očekuje kraj nedelje iz pakla

Glavu gore, prošli ste vi mnogo toga, pa i ovo će se završiti

Zvezde su ove nedelje nemilosrdne prema nekim horoskopskim znacima. Proverite da li ste i vi među njima, kako bi mogli na vreme da stisnete zube i sve izdržive junački.

Ne prijaju svim horoskopskim znacima promene koje se trenutno dešavaju na zvezdanom nebu. Sunce ulazi u Ribe, a to će poremetiti one koji ne vole da im se iko igra sa emocijama, pa ni univerzum.

Evo za koga će ovo biti gotovo paklena nedelja.

Foto: Pixabay, Shutterstock

Ovan

Vama je hitno potrebno prizemljenje i malo samoće.

Sunce je napustilo vašu 11 kuću zajednice, kada ste zdačili drušvenošću i ušlo u vašu 12. kuću duhovnosti čineći vas tajanstvenima. Ukoliko žudite za nekim prošlim vremenima nemojte se čuditi, jer je nastupilo vreme preispitivanja. Osetićete potpunu moć 12. kuće jer su i Sunce i Merkur u njoj, vaša planeta vladalac. Međutim, vama taj splet emocija i energija neće mnogo prijati.

Čaki ako sve izgleda dobro u vašem svakodnevnom životu i ako sve dobro izgleda na papiru, možete dobijati poruke iz svoje podsvesti koje sve to potiru. Šta će se desiti – sukobiće se vaš um koji vidi očigledno i emocije koje ne prezentuju to što bi trebalo da osećate. Neophodno je da otkrijete kako zaista možete da budete ispunjeni.

Foto: Pixabay, Shutterstock

Lav

Vi ćete žrtvovati previše energije za druge.

Ušli ste u zaista intenzivno i emotivno vreme jer su i Sunce i Merkur u vašoj osmoj kući smrti i ponovnog rođenja. Ova kuća se takođe bavi zajedničkom imovinom i povezivanjem različitih ciljeva. To može značiti da se jedno poglavlje vašeg života bliži kraju, a vi se bavite time kako da se oprostite od onoga što vam je nekada bil važno. Zaboravljate da to takođe može da znači da se približavate nekom ili nečemu novom i da morate da otvorite svoje srce.

Dok vas nešto vuče da se bavite tuđim životima i da ih negujete, ne bi trebalo da zaboravite na sebe i da se pogubite tu negde usput. Razmotrite šta je to najbolje za vas pre nego što donesete presudne odluke.

Foto: Pixabay, Shutterstock

Strelac

Vi ste toliko osetljivi da vam je zaista potrebna tuđe nega.

Trenutno ste neverovatno nežni i osećate se kao da ste izgubili snagu. Žudite za odmorom i podmlađivanjem jer je sunce ušlo u vašu četvrtu kuću porodičnosti. Ova kuća dovodi do osećanjakoja su povezana sa vašim osnovnim vrednostima, bašom senzibilnošću, saosećajnošću i brigom za druge. Nakon duge godine prepune intenzivne energije, konačno ste spremni da se vretite kući i da se udobno smestite.

Nedostaju vam neki aspekti vašeg emocionalnog života i to će baš biti vidljivo tokom ove nedelje. Sada je potrebno da učinite sve što je u vašoj moći da se usredsredite na dom i porodicu. Razmislite i o mogućem preseljenju na drugo mesto. Međutim, nemojte zaboraviti ni da se posvetite svojim korenima.

Telegraf