Čini li se samo nama ili nam vrijeme klizi kroz prste?

Znamo da jedva čekate da prođe mart i da ostavimo iza sebe retrogradni Merkur bar na neko vreme, ali usporite – poručuje nedeljni horoskop.

OVAN

Foto: Shutterstock

Očekuje vas povoljan period da napravite neku poslovnu promenu koju ste želeli i pre da pokrenete. Na polju ljubavi nećete imati veće promene tokom ove nedelje. Kada je u pitanju polje zdravlja očekuje vas nestabilno stanje, pad imuniteta i generalno okolnosti koje bi mogle da dovedu do novih problema sa bakterijama i virusima.

BIK

Foto: Pixabay, Shutterstock

Ne biste trebali da imate preterano velike probleme niti velike obaveze na poslu u ovoj fazi. Kada je u pitanju polje emocija imaćete zanimljive i lepe trenutke sa voljenom osobom. Na polju zdravlja vas očekuje stabilno stanje. Trebalo bi da se osećate dobro i da za sve imate sasvim dovoljno energije. Spremni ste za pokret i akciju!

BLIZANCI

Foto: Shutterstock

Pred vama je period u kojem ćete imati manje nesigurnosti i pad samopouzdanja na poslu. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati stabilno stanje na polju emocija. Kada je u pitanju polje zdravlja možete da imate manje probleme sa probavom i organima za varenje, čuvajte se stomačnog virusa. Takođe pazite i na osetljivu bešiku.

RAK

Foto: Pixabay, Shutterstock

Bićete konkretni i precizni u poslovnoj komunikaciji i u pregovorima sa saradnicima. Na polju ljubavi vas očekuje flert sa osobom iuz bliskog okruženja. Ovo je povoljna faza da menjate loše navike na polju zdravlja, da se više posvetite sebi i da se bolje organizujete kako bi neke stvari mogli da dovedete u red. Dolazi vam poboljšanje zdravlja.

LAV

Foto: Pixabay, Shutterstock

Moguće je da ćete biti malo zabrinuti za finansije iako će na kraju sve na tom polju da krene pozitivnim tokom. Pred vama je period u kojem ćete imati novu ljubav. Na polju zdravlja vas očekuju manji problemi sa grlom, upalama, problemi sa krajnicima, virusima ali i moguće tegobe vezane za štitnu žlezdu i vratni predeo.

DEVICA

Foto: Pixabay, Shutterstock

Nije dobra faza za vaš posao, pogotovo nemojte da donosite odluke pod uplivom jakih emocija. Na polju ljubavi možete da budete skloni nekim zabludama i tome da stvari ne vidite na pravi način. Kada je u pitanju zdravlje očekuje vas faza u kojoj ćete imati poteškoće koje su vezane za glavobolju, krvni pritisak i probleme sa očima.

VAGA

Foto: Shutterstock

Izbegavajte donšenje važnih poslovnih odluka sada kada ništa nije na vašoj strani. Na polju ljubavi vas očekuje neka neizvesnsa situacija ne možete da definišete na čemu stojite sa partnerom. Kada je u pitanju zdravlje mogući su problemi na nervnoj bazi, tegobe zbog stresa, nesanica kao i psihosomatski problemi.

ŠKORPIJA

Foto: Shutterstock

Pred vama je period u kojem ćete imati priliku da popravite odnose sa kolegama. Kada je u pitanju polje ljubavi možete da se nadate novom poznanstvu i prilici za flert. Na polju zdravlja vas očekuje mirno i stabilno stanje. Dobro ste raspoloženi i pred vama je period u kojem ne biste trebali da imate bilo kakve veće probleme.

STRELAC

Foto: Shutterstock

Povedite računa o tome da li planirate promenu posla, pa ako je odgovor ne- potrudite se da zadržite vaše radno mesto. Kada je u pitanju ljubav, imate poverenje u voljenu osobu. Na polju zdravlja vas očekuje period koji može da vam donese probleme sa kičmom, leđima, prati vas ukočenost kao i problemima sa kostima generalno.

JARAC

Foto: Shutterstock

Potrudite se da ne rizikujete na poslovnom planu. Ako planirate inostranstvo ostvariće vam se želja. Pred vama je period u kojem ćete imati mogućnost za neku neobaveznu vezu. Na polju zdravlja bi generalno trebalo da bude sve uredu. Potrudite se da izbegavate alkohol, opijate ili bilo kakve štetne supstance.

VODOLIJA

Foto: Shutterstock

Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite pozitivne promene na polju zarade, imaćete sreće sa novcem. Pred vama je period u kojem ćete na polju ljubavi imati probleme sa ljubomorom i nepoverenjem. Kada je u pitanju polje zdravlja mogli biste da imate manje tegobe vezane za krvotok, cirkulaciju kao i za debelo crevo.

RIBE

Foto: Pixabay, Shutterstock

Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite neki novi poslovni dogovor. Na polju ljubavi va sočekuju promene vezane za odnos sa voljenom osobom. Kada je u pitanju zdravlje, moguće je da ćete imati manje tegobe, prati vas umor ali i generalna osetljivost organizma. Potrudite se da ojačate svoj imunitet i da više spavate.

Telegraf.rs