Damir Dado Mihajlović (37), poznati MMA borac, koji je izboden nožem danas oko 14 časova u Novom Sadu, zet je poznate pjevačice Nataše Bekvalac.

Mihajlović, koji je muž Bekvalčeve sestre od tetke Jelene Mrkić, napadnut je u restoranu u Novom Sadu nakon kraće svađe.

Očevici kažu da je Mihajlović sjedo sa jednim čovjekom za stolom i normalno razgovarao. No u jednom momentu iznenada su počeli da se svađaju i krenula je tuča, prenosi Blic.

– Prvo su počeli da se tuku njih dvojica. Ali ubrzo dolaze još dvojica momaka i svi zajedno nasrću na tog jednog momka. Jedan od te trojice uzeo je pepeljaru i udario, kao se poslije ispostavilo, Mihajlovića u glavu. Ovaj se srušio na zemlju. Tukao ga je pepeljarom i na zemlji još nekoliko puta. Nakon toga izvadio je nož i krenuo da ga bode po nogama. Ubrzo su pobjegli, sve je trajalo možda pola minute. Hitna pomoć i policija stvarno su brzo stigli i zrbinuli mladića – rekao je jedan od gostiju lokala.

Hitna pomoć odmah je izašla na lice mjesta na poziv policije i ranjenog muškarca prevezla u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine. Kako kažu zatekli su muškarca sa povredama glave, brade i višestrukim ubodima uglavnom u predjelu nogu koji je obilno krvario i gubio svijest.

Srpskainfo