Sredina nedelje i vreme da se “razračunamo” sa zvezdama… Evo kako će izgledati ova sreda, bar ako je suditi po horoskopu…

OVAN

Ne dajte da vas neke prepreke ili papirološki problemi danas zaustave, pa da odustanete od nečega što ste želeli da pokrenete. Posvetite se svojim ciljevima. U emotivnom segmentu – divan dan za neko novo poznanstvo ili za uživanje u kontaktu sa simpatijom. Sa partnerom – budite fleksibilni.

BIK

Vrlo intenzivan dan u poslovnom segmentu. Situacije se menjaju I moguće je da ćete u prvom trenutku biti uznemireni zbog svega. Emotivno – stoji blaga nesigurnost – osećate se stegnuto u okolnostima koje ne možete da promenite.

BLIZANCI

Iako vam se to možda ne sviđa, danas ćete morati da se prilagodite tempu saradnika I njihovom načinu rada. Možda previše očekujete od nekih osoba. U emotivnom segmentu – pokušavate da na brzinu popravite nešto što već izvesno vreme ne funkcioniše…

RAK

Teško je da će vaši planovi danas moći da budu realizovani, I možda biste pre trebali da se okrenete predlozima nadređenog I njegovim uputstvima. Volite da radite stvari na svoj način, ali danas nije dan za to. Neko preko segmenta prijatelja pokazuje otvorenu zainteresovanost za vas.

LAV

Pun Mesec u polju komunikacije i pokreta daje vam dovoljno podstreka da se aktivnije bacite na neke svoje planove. Ipak, nisam sigurna koliko su oni u vašoj okolini spremni da vas danas podrže u tome. Danas se lakše nego inače usklađujete sa voljenom osobom.

DEVICA

Smatrate da ste pronašli pravi način da rešite neku poslovnu problematiku ili da pokrenete ono što ste planirali. Nisam sigurna da ćete biti uspešni u tome baš onoliko koliko mislite. Često razmišljate o jednoj osobi, ali je u ta razmišljanja trenutno najviše uključena strast.

VAGA

Niste sigurni da li da prihvatite ponudu jedne osobe koja vam nudi svoju pomoć oko nekih situacija vezanih za poslovni segment. Više volite da stvari radite na svoj način. Mogućnost za kontakt sa bivšom simpatijom, ali ne verujem da ćete biti nešto naročito srećni zbog toga.

ŠKORPIJA

Neke situacije u poslovnom segmentu vam oduzimaju daleko više vremena od onoga što ste planirali, ali vi nemate nameru da radite na drugačiji način ili da ih obustavljate. Čvrsto se držite onoga što ste započeli. Dobra komunikacija sa voljenom osobom ili sa simpatijom.

STRELAC

Danas potpuno neočekivano možete dobiti veliku podršku od osoba na koje uopšte niste računali. Šta više, one se mogu pokazati kao pomoć u pravom trenutku. U emotivnom segmentu – izuzetno vas nervira partnerovo zahtevno ponašanje ili neka forma pasivne agresivnosti.

JARAC

Iako ste generalno gledano, zadovoljni time kako se odvijaju neke poslovne situacije koje ste pokrenuli, još uvek se bojite da u nekom odsutnom momentu ne dođe do prepreka. Opustite se malo. Dan kada se treba pokrenuti prema osobi koja vas privlači.

VODOLIJA

Super je momenat da napravite neki bitan pomak u kontaktu sa poslovnim saradnicima. Nemojte dozvoliti da ovaj dan prođe bez vaše inicijative. U emotivnom segmentu – mnogo želite, ali se bojite da se pokrenete, jer ne znate kako će osoba koja vam se dopada reagovati….

RIBE

Čini vam se da se iz dana u dan od vas očekuje sve više u poslovnom segmentu. Šta god da uradite, kao da nije dovoljno da bi poslovni partneri bili zadovoljni. Intenzivna komunikacija sa nekim preko segmenta prijatelja. Jako vam prijaju ovi razgovori.

Izvor: Prva.rs