Poslednji radni dan u ovoj sedmici doneće Ovnovima rasterećenu atmosferu na poslu i mnogo veći elan. Vage su se nešto rastrčale, ali u suštini – ipak uspevaju da završe ono što su naumile. A kakav dan je pred vama?

OVAN

Poslednji radni dan u ovoj sedmici doneće Ovnovima rasterećenu atmosferu na poslu i mnogo veći elan. Danas vas prate i lepi emotivni momenti, pa je pravi trenutak da se pokrenete prema nekom ko vam je simpatičan. Takođe, ako imate partnera, iskoristite popodne za uživanje sa njim.

BIK

Kraj radne nedelje je tu, a vi ste se vać pomalo umorili od zbivanja u poslovnom segmentu. Trudićete se da završite neke svoje lične prioritete i obaveze, a popodne ćete iskoristiti za druženje sa članovima porodice. Ili za ušuškanost sa voljenom osobom, u njenom zagrljaju.

BLIZANCI

Ova dvadeset i četiri sata neće biti dovoljna da vi završite sve ono što ste planirali. Bukvalno ćete trčati sa jedne obaveze na drugu, ali sve ovo vam neće donositi opterećenje. Naprotiv, pustićete mozak „na ispašu“ i u potpunosti se opustiti. Šarmantno delujete u novim poznanstvima.

RAK

Dragi Rakovi, stoji da imate dosta obaveza tokom današnjeg dana, ali pokušajte da u sve ulazite sa jednim opuštenijim, lagodnijim pristupom…i videćete da, kada nervozu maknete u stranu, sve nekako krene da se odvija kako treba. Opustite se večeras u izlasku sa nekim dragim ljudima.

LAV

Danas kao pravo malo sunce obasjavate sve sa kojima dođete u kontakt. U poslovnom segmentu ćete biti šarmantni i ostaviti veliki utisak na sve sa kojima se susretnete. U emotivnom delu za vas danas nema zime, ako želite nekoga da osvojite – pravi je trenutak za to.

DEVICA

Odličan je dan da se angažujete oko privatnih poslova ili oko nekih ličnih prioriteta. Dobre organizacione sposobnosti i mogućnost da bukvalno na više strana stignete da odradite sve ono što je potrebno. Sa emotivnim partnerom se lako možete dogovoriti oko susreta.

VAGA

Danas ste se nešto rastrčali…ali u suštini – ipak uspevate da završite ono što ste nameravali. Rastrgnutost između posla, porodice i prijatelja…pa će emotivni partner nekako ostati poslednji na dnevnom redu…ako uopšte i uspete da se organizujete..

ŠKORPIJA

Danas ste u relaksiranom fazonu. Sve u poslovnom segmentu funkcioniše, vi ste opušteni i rasterećeni i gledate samo kako da uhvatite prvu krivinu. Planove sa emotivnim partnerom ili simpatijom imate, i nećete dozvoliti da vam ih bilo šta pokvari.

STRELAC

Odličan je dan da se aktivirate oko svojih planova, a pojedini mogu da ostvare i svoje težnje o jačem kontaktu sa inostranstvom. Moguće je i da razmišljate o putovanju ili planirate vikend van grada. Dobra energija i za sređivanje privatnih ili porodičnih problema.

JARAC

Odličan trenutak za promene u poslovnom segmentu, koje sada treba pokrenuti jer mogu lako zaživeti. Prema tome, smislite šta biste mogli da promenite da bi vama lično bilo bolje. Izgubite se danas sa voljenom osobom daleko od svih, vreme je da uživate maksimalno opušteno.

VODOLIJA

Pravo je vreme da završite sve ono što niste uspeli ili što ste odlagali tokom ove sedmice. Dan je za obaveze kao stvoren, pa se bacite na posao, jer možete završiti mnogo toga. Moguće je da ćete sa partnerom otići zajednički na neko društveno okupljanje ili događaj.

RIBE

Neke stvari dovodite do završetka baš ovog dana i to pre nego što ste planirali. Ostatak dana možete iskoristiti na pametniji način, jer vam je sve otvoreno u emotivnom segmentu, bilo da ste sami ili imate partnera. Može biti nekih novih poznanstava a u isto vreme odličan provod sa voljenom osobom.

Izvor: Prva.rs