Siniša Vidović postavljen je danas za vršioca dužnosti predsjednika banjalučkog Gradskog odbora Ujedinjene Srpske, nakon što je predsjednik stranke Nenad Stevandić prihvatio ostavku Milana Petkovića, saopšteno je iz Ujedinjene Srpske.

U saopštenju se navodi da je Ujedinjena Srpska zadovoljna i ponosna Petkovićevim doprinosom izbornim  rezultatima  u Banjaluci i u Izbornoj jedinici 3, kao i njegovim radom kao šefa pravnog tima stranke i radom u Narodnoj skupštini Republike Srpske na mjestu potpredsjednika.

– Odbacujući spekulacije o navodnom napuštanju stanke, još jednom podvlačimo da gospodin Milan Petković ostaje potpredsjednik Ujedinjene Srpske i šef pravnog tima Ujedinjene Srpske, te da je ostavka na jednu od funkcija koje je obavljao lični čin donesen uz konsultaciju i znanje predsjednika stranke – navodi se u saopštenju.

Siniša Vidović (Foto: opcija.net)

Siniša Vidović (Foto: opcija.net)

Dodaje se da je Ujedinjena Srpska sposobna za uključivanje više ljudi na rukovodeće funkcije u stranci, ne zanemarujući ničije dosadašnje doprinose i zasluge i ostajući otvorena i stabilna u daljem napredovanju.

– Dogovori unutar Ujedinjene Srpske su uvijek bili na korist stanke, pa tako i sve što je gospodin Milan Petković do sada uradio i što će uraditi ubuduće, biće u korist Ujedinjene Srpske – poručili su iz ove stranke.