Olujno nevrijeme koje je zahvatilo i razorilo pojedine dijelove Banjaluke, nije posebno zainteresovalo gradonačelnika tog grada Draška Stanivukovića koji je tada boravio u jednom od najluksuznijih dijelova Crne Gore, ni manje ni više nego sa rijaliti učesnicom Kristinom Kijom Kockar, koja je slavu stekla svađaju se, sada već bivšim suprugom o tome ko je koga prevario u braku.

Oborene grane, polupani automobili, srušen krov jedne osnovne škole, Banjalučani u strahu, ni o čemu navedenom Stanivuković se nije obazirao osim dobrog provoda sa srbijanskom starletom.

 

Iako je Stanivuković u toku predizborne kampanje najavio skraćivanje godišnjih odmora i kritikovao one koji su tada odlazili na odmore govoreći kako za takve gluposti nema vremena i kako je Banjaluka prioritet kao i njeni građani, vlastite kritike se ovo ljeto nije držao.

Uzeo je za sebe dvije nedjelje i odlučio vrijeme posvetiti kontroveznoj rijaliti učesnici.

Stanivuković je ovim potezom po ko zna koji put za samo osam mjeseci od kada je postao gradonačelnik, dokazao da mu nisu važni ni Banjalučani ni njihovi problemi, ali jeste vlastita rijaliti kampanja putem društvenih mreža.

Izvor: Banjaluckeprice