Zamjenik gradonačelnika Prijedora Žarko Kovačević organizovao je danas prijem za profesionalnog boksera Slađana Janjanina iz Prijedora

Naime, ovaj prijedorski sportista će se 6.novembra u Engleskoj boriti za IBO /internacionalnu svjetsku titulu/ protiv neporaženog Engleza Nejtana Hinija zvanog Hitman.
“Dobro sam se pripremio i nadam se da ću titulu , po prvi put na svjetskom nivou, donijeti u Prijedor. Imao sam do sada nekoliko borbi u Africi, Kanadi i širom Evrope, bio sam i prvak Evrope , ali nikad nisam na svjetskom nivou imao ovakvu šansu da osvojim titulu i donesem u svoj grad”, rekao je Janjanin.

On je dodao da mu je želja da u tome uspije i ujedno se zahvalio zamjeniku gradonačelnika na ovom prijemu i svim ostalima sugrasđanima koji mi pružaju podršku pred ovaj značajan meč.
“Grad će i finansijski podržati Slađana jer je on i ambasador Prijedora i prijedorskog sporta i ja bih volio da pobijedi i dovede možda nekog još boljeg protivnika u Prijedor i da slijedeće godine napravimo jedan meč , jednu reviju na trgu ili na stadionu odnosno jedan spektakl na evropskom ili svjetskom nivou” iizjavio je nakon prijema zamnjenik gradonačelnika Žarko Kovačević.
Inače, ovo će Slađanu biti 38. meč u profesionalnoj karijeri gdje mu je dosadašnji bilans 29 pobjeda i osam poraza.

Izvor: prijedorgrad