Jednima prilično komplikovan dan, a drugima “sve po loju”… Kojoj grupi pripada vaš znak ovog četvrtka?

OVAN

Uspećete da na pravi način izađete sa poslovnom problematikom. Povremeno napetost u komunikaciji sa najbližim okruženjem. Vi lično ste o dobro raspoloženi, pa ćete biti spremni da prelazite preko sitnijih provokacija od strane voljene osobe.

BIK

Napravili ste plan prioriteta i dnevnih obaveza i trudićete se da završite sve ono što ste namerili. Doduše, pojedini saradnici neće biti voljni da vam izađu u susret. Ne dopada vam se tvrdoglavost voljene osobe po nekim pitanjima.

BLIZANCI

Želećete da neke situacije u poslovnom okruženju dovedete u red i okrenete u svoju korist i prilično je verovatno da ćete u tome i uspeti. Jedna osoba vam se sve više uvlači u misli. Prilično ste zainteresovani jer vas intrigira.

RAK

Ništa se posebno podsticajno neće dešavati, pa bi mogli da iskoristite vreme i da završite neku svoju, ličnu obavezu. Potreba za emotivnom sigurnošću je dosta jaka, pa će se Rakovi okrenuti u potpunosti ka voljenoj osobi.

LAV

Obavezali ste se da ćete završiti nešto, i sada jurite. Dosta nervoze, ali ćete pokušavati da držite situaciju pod kontrolom. Još jedna rasprava sa voljenom osobom. Moguće je da će sitnica prerasti u krupnicu, pa u svađu. Mir je teško dostići.

DEVICA

Neko vam postavlja uslove na koje vi ne možete da pristanete. Moguće je da ćete veći deo dana provesti u žurbi, pokušavajući da ispoštujete rokove koji su vam nametnuti. Uvedite malo više strasti u svoje emotivne relacije. Manite priču.

VAGA

Vaša organizacija je dosta dobra i moći ćete da završite obaveze koje su vam od najvećeg značaja. Prija vam pozitivna kritika od strane saradnika ili nadređenog. Mogućnost susreta sa nekim ko vas jako privlači.

ŠKORPIJA

Obaveze ste ostavili iza sebe i osetićete veliku rasterećenost. Danas je dan za opuštanje, moguće je da ćete se truditi da izbegavate veliku gužvu i jače kontakte sa poslovnim saradnicima. Neusklađenost sa emotivnim partnerom.

STRELAC

Danas biste mogli čuti dosta zanimljive vesti od strane poslovnog saradnika. Imaćete razloga da budete zadovoljni. U kontaktu sa osobom koja vam je zanimljiva ste povučeni i ne odajete ništa od sebe. Druga strana je zbunjena vašim ponašanjem.

JARAC

Vi ste vrlo otvorena osoba i danas će vam smetati jer ćete imati utisak da neko pokušava da manipuliše vama. Verovatno ste u pravu po ovom pitanju. Budite otvoreniji prema nekim sa kim ste od skora u interesantnoj komunikaciji.

VODOLIJA

Odredite prioritete i ne dozvolite da vas ometu u onome što ste isplanirali. Koncentracija vam je danas vrlo bitna, da ne biste napravili propuste. Previše očekujete od voljene osobe, a vi lično niste spremni da se prilagodite.

RIBE

Vi lično se uvek trudite, ako ste ikako u mogućnosti da kolegama i saradnicima priteknete u pomoć. Zato će vam zasmetati što osoba koja vam je potrebna nalazi izgovore, prepuštajući teret obaveza vama. Napetost sa partnerom.

Izvor: prva.rs