Da gradska Administracija Banjaluke, na čelu sa gradonačelnikom Draškom Stanivukovićem, nije u stanju da u najvećem gradu Republike Srpske uradi najosnovnije stvari, poput čišćenja i održavanja puteva, dokazano je nebrojeno puta do sada.

Najnoviji primjer njihove nesposobnosti u nedjelju je zapalio društvene mreže.

Naime, na skretanju za Manjaču (Nula) već neko vrijeme na putu se otvorila ogromna rupa, koja očigledno ne brine gradonačelnika i njegove saradnike.

Ta rupa je u nedjelju “zakrpljena”, vjerovali ili ne, automobilskom gumom.

Pretpostavlja se da je neko od građana, svjestan da od rada Stanivukovića i njegovih saradnika nema ništa, stavio automobilsku gumu u rupu kako bi upozorio ostale vozače na krater.

Inače, na ovom dijelu puta ograničenje je 60 kilometara na sat, pa stoga nije potrebno ni zamišljati do kakvih bi posljedica moglo da dođe da automobil u ovu rupu uleti pri toj brzini.

Međutim, to, kako stvari stoje, gradsku administraciju, na čijem je čelu Stanivuković, ne brine s obzirom na to da pažnju javnosti odvlače gradonačelnikove afere sa pjevačicama i starletama iz žutih novina.

Dok žute stupce u medijima pune navodni odnosi Stanivukovića sa pjevačicama i starletama, grad, koji bi on trebalo da vodi, tone sve dublje.

Izvor: banjaluckeprice.net