U Republici Srpskoj u ponedjeljak ujutru se očekuje malo do umjereno oblačno i hladno vrijeme uz mraz, po kotlinama sa maglom, na istoku na planinama ponegdje sa slabim snijegom.

Tokom dana sunčano na sjeveru i jugu, na zapadu i istoku umjereno do pretežno oblačno. Na jugu vjetrovito.

U noći na utorak moguća slaba kiša na sjeverozapadu. Vjetar slab umjeren sjeverni, na jugu pojačan.

Minimalna temperatura vazduha od -5°S do 1°S, na planinama od -9. Maksimalna temperatura vazduha od -1 do 5 stepeni, na jugu oko 8 stepeni, na planinama od -3 stepena.

U utorak ujutru meteorolozi predviđaju umjereno do pretežno oblačno i hladno vrijeme, mjestimično sa mrazom, na jugu vedro. Lokalno po kotlinama i oko rijeka sa maglom . Tokom dana sunčano, osim na sjeveru gdje će zadržati niska oblačnost do kraja danaj. Na jugu vetrovito. Minimalna temperatura vazduha od -3 stepena do 2 stepena Celzijusa, na planinama od -9, na jugu oko 4 stepena. Maksimalna temperatura vazduha od 0 stepeni do 5 stepeni Celzijusa, na jugu do 9 stepeni, na planinama do -3 stepena.

U srijedu ujutru vrijeme će biti umjereno do pretežno oblačno i hladno, na jugu vedro, na planinama veoma hladno. Tokom dana se zadržava oblačnost u većini krajeva, dok će na jugu biti sunčano . Na sjeverozapadu je moguća koja kap kiše predveče. Minimalna temperatura vazduha od -4 stepena do 2 stepena, na planinama od -10 stepeni Celzijusa. Maksimalna temperatura vazduha od 1 stepen do 5 stepeni, na jugu oko 9 stepeni, na planinama do -3.

U četvrtak ujutru pretežno oblačno i hladno, na planinama umeren mraz, na jugu vedro. Tokom dana se zadržava oblačnost u većini krajeva, dok će na jugu biti sunčano . Minimalna temperatura vazduha od -2 stepeni do 2 stepena, na planinama od -7 stepeni. Maksimalna temperatura vazduha od 0 do 5, na jugu oko 9 stepni, na planinama do -2.

Izvor: ATV