Sutra ujutru u Srpskoj će biti oblačno i hladnije uz slab snijeg na planinama i na istoku, u ostalim predjelima pretežno suvo.

Tokom dana se nastavlja hladnije i oblačno vrijeme, a padavine će se širiti od istoka ka sjeveru i centralnim predelima. Na planinama će doći do porasta snježnog pokrivača. Na jugu i krajnjem zapadu ostaje pretežno suvo, prognoza je Hidrometeorološkog zavoda RS.

Vjetar slab do umjeren sjevernih smjerova, na jugu i na planinama ponegdje jak.

Minimalna temperatura od -2 do 1, na jugu do 6, u višim predjelima od -6 stepeni, maksimalna od 1 na istoku do 7 na sjeverozapadu, na jugu do 10, u višim predjelima od -4 stepena.

U srijedu oblačno i hladno vrijeme uz slabe padavine samo još ponegdje. Ujutru će padati slab snijeg uglavnom u višim predjelima i ponegdje na istoku, a tokom dana će biti pretežno suvo uz provejavanje slabog snijega samo još ponegdje. Na jugu postepeno naoblačenje uz slabu kišu samo povremeno. Uveče i u noći djelimično razvedravanje uz sve hladnije vrijeme.

Minimalna temperatura od -3 do 1, na jugu do 3, u višim predjelima od -7 stepeni. Maksimalna temperatura od 2 do 8, na jugu do 12, u višim predjelima od -2 stepena.

U četvrtak ujutru hladno i umjereno oblačno uz slab do umjeren mraz. Tokom dana promjenjivo oblačno uz sunčane periode. Na istoku krajem dana novo naoblačenje koje donosi slabe padavine u noći.

Minimalna temperatura od -5 do 0, na jugu do 3, u višim predjelima od -10 stepeni, maksimalna od 5 do 11, u višim predjelima od 1 stepen.

Izvor. Srpskainfo