Kraj nedelje se približio, vreme je da se obaveze privode kraju. Mnogi ovih dana imaju glavobolju zbog velikog broja problema, a ima i onih koji će uživati u zanimljivim poznanstvima. U kojoj grupi se nalazi vaš horoskopski znak? Proverite!

OVAN

Dan obaveza i zauzetosti. Pitanje je kako ćete izaći na kraj sa svime što vas čeka, ali ono što je dobro jeste da ćete uspeti da uradite više nego inače. Nije dobar dan za emotivne kontakte jer ste suviše nervozni i psihički iscrpljeni poslom.

BIK

Emotivni segment će vam danas najviše okupirati misli. Najveća je verovatnoća da se ovde meša neki bivši emotivni partner, neka sećanja kojima ne možete da se oduprete. Ukoliko mislite da ste spremni na to, nije nikakav problem – aktivirajte se.

BLIZANCI

Obratite pažnju na porodične relacije ili na odnose sa kolegama.Ovde može biti turbulentno ili iznenada mogu zahladneti odnosi a vi ćete morati da budete glas razuma. Odlično je vreme da ostvarite komunikaciju sa nekim ko vam je simpatičan.

RAK

Obratite pažnju na to kakav će vam biti dan…. Biće teško uhvatiti neki minut za sebe, bar sve do večernjih sati. A I tada je pitanje da li ćete biti raspoloženi za nešto drugo sem za dremku. Vreme provodite u razmišljanjima o bivšem partneru.

LAV

Bićete okruženi ljudima koji su zanimljivi I koji I vas inspirišu da pokažete šarm I duhovitost. Da, definitivno je ovaj dan mnogo bolji za opuštene kontakte I za flertovanje nego za posao. Na sreću – danas nemate mnogo obaveza.

DEVICA

Neke stvari danas idu kako treba, neke druge koče, no nećete biti nezadovoljni. I pored svih obaveza, jasno vam je da ste ostavili pozitivan utisak na nekog. Što se emotivnog segmenta tiče, nadali ste se susretu, ali izgleda da nema ništa od toga.

VAGA

Niste zadovoljni odvijanjem situacija na poslu, ćutite I ključate u sebi, a ako vas neko “podbode” bićete spremni da u njemu tražite krivca za vaše trenutno stanje. Danas će emotivnom partneru biti naporno sa vama, jer ćete tražiti razloge da se durite.

ŠKORPIJA

Vi ste osoba koja ume da pamti kada joj se neko zameri I danas ćete sa zadovoljstvom vratiti….da druga strana vidi kako to izgleda kada se ponaša kako ne treba. Bojim se da I partner spada u osobe koje bi danas mogle da budu “na tapetu”.

STRELAC

Mislim da od problema sa nadređenom osobom danas nećete moći da pobegnete. Nije problem u vama, druga strana je nešto nervozna I okupirana ličnim problemima, pa se istresa na drugima. Ne raspravljajte se, nema svrhe. Emotivno – dosadan dan.

JARAC

Vama je danas baš jedan od onih dana kada ništa ne ide kako bi trebalo. Ako već vidite da je tako, opustite se I pustite da se stvari rešavaju same od sebe. Potrudite se da ovo ne utiče na vaš odnos sa voljenom osobom.

VODOLIJA

Sva drugo pada u vodu kada vas spopadnu finansijski problemi. Imate dugovanje ili obavezu koju morate da rešite pa ćete se rastrčati na sve strane da biste ovo završili. Buran dan I verovatno vam popodne I predveče neće biti ni do čega.

RIBE

Danas imate problem sa ljudima sa kojima dolazite u relacije, bilo da su one poslovne ili emotivne. Moraćete da se naoružate strpljenjem I da shvatite da će biti potrebno mnogo volje da se neke stvari srede. I vaše raspoloženje je loše što će dodatno uticati na vas.

Izvor: prva.rs