Ćurla je gradski ološ koji sebi daje za pravo da zove ljude koji su lajkovali moj tvit i prijeti im, on će njima oduzimati radna mjesta. Klošaru jedan, prestani da reketiraš ljude po gradu, odakle ti pare za još dva stana koje si skoro uknjižio. Je li boli istina, mangupe – pita Gorica Dodik na početku serije objava na Tviteru o ovoj osobi.

– Zašto tvoja žena na UKC-u maltretira ljude i bahati se, zašto se prijave protiv nje sklanjaju, ko ste vi da ljudima koji su život proveli školujući se prijetite i diktirate im živote – nastavlja Gorica Dodik.

– Poziva se da ima zaštitu stranke i pojedinaca. Iznajmljuje u gradu 10 stanova i dio soba u hostelu “Prag” – dodaje Gorica Dodik.

– Milan Ćurlić Ćurla: krivično djelo prevare, osuđivan, lažno se predstavljao kao radnik Uprave za indirektno oporezivanje (carina), oblačio policijsku uniformu i lažno se predstavljao kao policajac u opštinama Čelinac i Teslić – opisuje Gorica Dodik.

– Ja ne znam ko mu je dao tu ulogu, pišem samo o onome za šta imam dokaz, nemam problem da pišem o bilo kome kada budem imala dokaze za to. Ja nisam ni Vukan, ni BN, ni onaj bloger da izmišljam ili prenosim tračeve – zaključuje Gorica Dodik.

– SNSD-u nije prijetnja opozicija ovakva kakva je, raspala, bezidejna, rasprodana po stanim ambasadama. Prijetnja po SNSD su ljudi kao što je Milan Ćurlić Ćurla, a nažalost ima ih još takvih, koji će rastjerati sav normalan narod iz stranke. Je li to cilj – pitala je Gorica Dodik prije ove serije tvitova.

Izvor: banjaluka.net