Odmah na početku radne nedelje kreću turbulencije, bar tako nagoveštavaju zvezde…

OVAN

Energija dana vam u potpunosti odgovara jer je podsticajna po vas i u fizičkom, ali i u idejnom, kreativnom smislu. Takođe, dan za finansijske dobitke. Nema potrebe da osobu do koje vam je stalo opterećujete sumnjama I nervozom.

BIK

Uglavnom ćete dan provesti bez pravog cilja, samo sa planovima u glavi. Nemate rešenost niti volju da se posvetite bilo kojoj ozbiljnijoj I zahtevnijoj obavezi i jedva ćete sačekati da se vratite kući. Možda vam partner malo popravi dan. Ili vi njemu?

BLIZANCI

U izuzetno ste podsticajnom raspoloženju jer shvatate da vam malo fali da ostvarite nešto, moguće je da ste ugovorili susret sa osobom koju smatrate važnom za vaše poslovne ciljeve. Ako ste slobodni, dolazite u kontakt sa nekim sa kime ćete imati zanimljiv razgovor.

RAK

Trudite se da pokrenete jednu poslovnu situaciju I smeta vam što non stop nalećete na prepreke I okolnosti koje vas blokiraju. Ne odustajte od svojih ciljeva. Voljenu osobu danas možete opterećivati svojim žalbama i jadikovkama.

LAV

I pored inicijative koju imate, morate da se zadovoljite polovičnim rezultatima. Neke stvari će ostati nedefinisane a vi zbunjeni I nesigurni. Dobar dan za provod sa emotivnim partnerom. Lako je zaboraviti na probleme u zagrljaju osobe koju volite.

DEVICA

Nesporazum sa nekim od ukućana ili sa kolegom. Trudićete se da ne budete neraspoloženi i pokušavati da ovo raščistite i ispravite koliko je u vašoj moći. Prija vam komunikacija sa osobom koju ste upoznali preko posla. Trudite se da se to ne vidi na vama.

VAGA

Danas može biti nesporazuma u komunikaciji sa kolegama, ali i sa prijateljima. Pokušajte da na vreme odreagujete, da se ovo ne bi produbljivalo. Niste u nekom raspoloženju, pa prihvatate partnerove predloge da provedete popodne kod kuće.

ŠKORPIJA

Imate osećaj da vam neko namerno uskraćuje informacije. Trudite se da ispitate o čemu se radi i da li ova osoba ima skrivenih motiva prema vama. Nekog ko radi sa vama već duže vreme počinjete da gledate na drugačiji način.

STRELAC

Iako će izgledati da vaš plan ide ka realizaciji, mnogo je veća verovatnoća da ćete shvatiti da od toga nema ništa. Moraćete da sačekate neki drugi trenutak. Zbunjeni ste ponašanjem osobe iz svoje okoline, niste sigurni da li flertuje sa vama.

JARAC

Nesigurni ste kako da shvatite reči poslovnog partnera i ne dopada vam se u kom pravcu cela situacija ide. Ne istrčavajte se i sačekajte. Emotivni partner vas zbunjuje svojim postupcima i niste sigurni da li bi trebali da odreagujete.

VODOLIJA

Izgleda vam kao da se poslovni partner ne pridržava onoga što je dogovoreno, ali za sada još uvek imate volje da sačekate i da vidite da li ste u pravu. Voljena osoba vas može optužiti za neke reči ili postupke. Svesni ste da vaše krivice nema.

RIBE

Smeta vam što izgleda da nadređena osoba nema nameru da ispuni obećanje koje vam je dala. Još uvek se nadate da je to trenutni zastoj. Velika doza romantike pomešana sa prevelikim očekivanjima može uzrokovati da se vi i partner nekako ne „pronađete“ danas.

Izvor: prva.rs