Posljednja odluka predsjednika SDS-a, Mirka Šarovića izazvala je brojne polemike unutar same strane.

Sinića Đurić, aktivista iz teslića koji često kritikuje pojave u SDS-u napisao je povodm odluke da se Davor šešić isključi iz Glavnog odbora strane:

„Ako je cilj da Šešić ode sam, a on neće da ode, dokle će tete ići? Hoće lib iti isključenje?, Moraćete i mene isključiti i još mnoge. Nisam njegv fan i mnogo mu toga zamjerim, ali ne trpim nepravdu. Nećete proći, sahranićete sami sebe. Kako ste vi alternativa Dodiku i SNSD?“

U nastvaku Đurić oštro kritukuje rukovodstvo SDS-a:

„Ima onaj momenat kada ti instikt govori jesi li na strani pravde ili nerpavde. Kada su logika i srce saglasni. Funkcioneri SDS, zašto se p…? Imaš nekad jednu, nekad više prilika u životu da pokažeš da si sovjek, da se boriš za opšti interes. Ali ne, vama je bitnija fotelja.“ Zaključio je Đurić prepsiku na tviteru.

Slično razmišljaju, očigledno članovi SDS-a:

Davor Šešić u intervuju za portal insajder.in kaže kako i, poslije godinu i po reorganizacije, i dalje nema Gradskog odbora u Banjaluci, iako je podsjećamo Milan Radović nedavno zakazao izbornu Skupštinu i slavodobitno saopštio da je konsolidacija završena.

Zaključio je da je SDS izgubio više od 40.000 glasova u nekoliko izbornih procesa ali da niko nije odgovorao a sad je on kriv za poraz u Banjaluci.

Autor: faktormagzin.ba,foto: insajder.in/tviter