Da li su vam zvezde danas naklonjene?

OVAN – Niste fokusirani na obaveze I lako se nervirate oko sitnica. Raspoloženje će vam popraviti vesti o novčanom prilivu. Žudnju i strast koju osećate prema jednoj osobi teško kontrolišete. U partnerstvima dan nervoze.

BIK – Dovoljno ste ubedljivi da okrenete sve situacije u svoju korist. Ozbiljan razgovor sa šefovima. Osećate potrebu za emotivnim ispunjenjem i želite da se prepustite voljenoj osobi. Velika usmerenost na partnerove želje i odluke.

BLIZANCI – Jaka volja i energija da otpočnete sa promenama. Iako su vam neke poslovne situacije još uvek mutne i nejasne, spremni ste da ih rešavate po kratkom postupku. Odlažete susret sa voljenom osobom zbog obaveza koje morate završiti.

RAK – Zbog obaveza morate donekle promeniti planove. Osećate potrebu da ostavite utisak na osobe sa kojima od skora sarađujete. Velika strast vas može uvesti u flertovanje ili tajnu prepisku. Sa partnerom podsticajan dan.

LAV – Ako želite da kontrolišete situaciju vezanu za poslovni dogovor, morate biti spremni da reagujete i na neprijatna pitanja ili pokušaje promene dogovorenog. Muči vas situacija vezana za partnera. Svesni ste da su promene neophodne.

DEVICA – Nalazite se u dobroj poziciji i imate poštovanje saradnika. Jasno vam je da ne možete odmah dobiti ono što priželjkujete, ali ste spremni da idete korak po korak. Razgovor sa emotivnim partnerom otvoriće pitanja o budućnosti.

VAGA – Poslovne okolnosti su na vašoj strani. Izaberite trenutak da pokrenete pitanja koja su vam važna. U emotivnom delu nesigurnost, ali se trudite da to prevaziđete. Neko u vama izaziva zainteresovanost I intenzivna razmišljanja.

ŠKORPIJA – Drugima izgleda da vam sve bez po muke ide od ruke, ne znajući koliko ste vremena potrošili da isplanirate sve do najsitnijih detalja. Komunikacija sa jednom osobom u vama izaziva velike emotivne potrebe i žudnju.

STRELAC – Niste sigurni u kojoj meri možete da pokrenete pitanja koja su vam bitna. Osećate se nesigurno i čini vam se da su prepreke veće nego što zaista jesu. Razmišljate o emotivnom partneru i duboko u sebi nosite dileme povodom odnosa.

JARAC – Vaša je poslovna situacija stabilna i današnji dan može doneti i dobre vesti i dogovore. Rešavate zaostalu poslovnu problematiku. Trudite se da osoba do koje vam je stalo ne primeti u kojoj meri ste zainteresovani za nju.

VODOLIJA – Odgovore koji su vam važni nećete moći da dobijete, ili će oni kasniti. Lomite se oko nerešene situacije sa emotivnim partnerom. Potrebno vam je suočavanje i ozbiljan razgovor, a niste sigurni da ste spremni na to. Nervoza.

RIBE – Povoljan dan za pregovore i ostvarenje planova. Dan nije loš ni za finansije. Izuzetna komunikacija sa voljenom osobom ili nekim koga simpatišete. Koristite priliku da ugovorite susret u popodnevnim ili večernjim satima.

Izvor: prva.rs