Problem isporuke hrane u vrtićima u Banjoj Luci se nastavlja. Dobavljač već sutra planira obustaviti dostavu hrane. Ukoliko se uskoro nešto ne riješi, hrane već sutra vjerovatno neće biti. Ovim putem su se oglasili i iz PDP-a te su uputili izvinjenje svim mališanima koji su postali žrtve političkog obračuna gradonačelnika Banje Luke Draška Stanivukovića.

“Izvinite djeco- jer smo mi, nesposobne, iskompleksirane i tužne čike u bljutavoj i plitkoj ovdašnjoj političkoj močvari, na putu i da ugrozimo neometano snabdijevanje hranom u banjolučkim vrtićima. To radimo jer mi ne umijemo bilo šta u politici drugo da radimo nego da stičemo poene ne tako što ćemo nešto napraviti, jer to ne umijemo, već tako što ćemo za sve okriviti naše političke suparnike. Da bismo to uspjeli, zloupotrijebićemo i vas, ono najbolje što nam je Bog poslao da nas spasi”, napisao je na svom Fejsbuk profilu odbornik PDP-a u Skupštini Grada Banja Luka Milko Grmuša.

Da se Stanivukovićevim postupcima ne ponose ni njegovi bliski saradnici, a ni članovi PDP-a svima je jasno. Ovaj put se nisu oglasili pripadnici suprotnih političkih opcija, već ljudi iz reda PDP-a što je postupke i nepromišljene odluke gradonačelnika Banje Luke stavilo u izuzetno neugodan položaj.

Da li će Stanivuković nakon ovih riječi konačno prelomiti i postupiti u korist građana, u ovom slučaju onih najmlađih za koje se na početku svoje političke karijere borio, ostaje da vidimo.

Izvor: banjaluckeprice