Gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković je građanima obećavao kako se to u narodu kaže „brda i doline“, a od svega navedenog građani su dobili prekopan grad na kome Stanivuković svakodnevno održava predstave za javnost. Dok se gradonačelnik krije iza isceniranih nastupa, građani ne prestaju sa pritužbama na njegov rad.

Do kada će se Stanivuković baviti zabavljanjem i preuzeti funkciju gradonačelnika?

Podsjetimo, prethodne sedmice kada je Stanivuković glumio kustosa u svom muzeju kojeg je izložio na Trgu Krajine došlo je do neugodne situacije koja ga je natjerala da se povuče i prekine predstavu. Da priča nije išla u pravcu koji je odgovarao gradonačelniku Banje Luke dokaz je trenutak kada mu se obratila nekolicina nezadovoljnih građana.

„Mi smo glasali za tebe. Ja sam te doveo na vlast i vjerovao ti prije dvije godine. Šta si uradio? Kada ćeš početi raditi?“ pitao je jedan od prisutnih građana.

Ubrzo su se priključili i drugi koji su se usaglasili sa tim da gradonačelnik Stanivuković ne radi svoj posao.

„Šta si uradio? Ništa! Prekopao si pola grada, ljudi nemaju gdje kafu popiti. Radi nešto čovječe. Obećavao si sunce i zvijezde s neba“, dovikivali su nezadovoljni građani i tako prekinuli Stanivukovićev šou.

Da su građani vidno razočarani i da im je dosadio šou gradonačelnika Stanivukovića sada je jasno. Kritikama nije bilo kraja. Stanivuković je ostao nijem na prozivke te je pokušao mahanjem ruke prekinuti snimanje prisutnih novinara koji su takođe ostali uskraćeni za odgovore. Građani su jasno pokazali svoj stav, a na Stanivukoviću je da li će konačno uvažiti njihove potrebe i preuzeti funkciju gradonačelnika, a ne šoumena kao što je to do sada radio i što je javnost oštro osudila.

Izvor: banjaluckeprice.net