U skupštinsku klupu bi da sjedne Nebojša Drinić, saradnik za regionalnu i privrednu saradnju u Gradskoj upravi. Drinić je bez zanimanja, tačnije maturant Gimnazije, kao i gradonačelnik Draško Stanivuković. On je zauzeo treće mjesto na listi, dok je jedan od najjaktivnijih odbornika PDP u Skupštini grada, Milko Grmuša na 10. mjestu.

Drinić je i potpredsjednik u Gradskom odboru PDP-a u Banjaluci, mladić koji je prvi prekršio Stanivukovićev pravilnik o službenim automobilima.

„Stanivuković i Drinić su najbolji pokazatelji propale stranke PDP-a. Nemaju obrazovanje, u politici su isključivo da ostvare vlastite interese. Nemaju šta da nam ponude sem srednjoškolske diplome“, kažu razočarano u Banjaluci.

Građani smatraju da Stanivuković do sada nije uspio da im obezbijedi uslove za dobar život u gradu te da određene resore u Gradskoj upravi pokrivaju osobe koje nemaju dan iskustva u određenim oblastima.

Mnogi smatraju da gradonačelnik treba da reaguje mnogo efikasnije i donosi konkretna rješenja kako bi bolje predstavljali narod – u suprotnom, sve je beskorisno.

„Oni samo razmišljaju kako da kritikuju vlast za poslaničkim klupama, sumnjam da će se nešto promijeniti ukoliko budu izabrani“, kažu Banjalučani.

Izvor: banjaluckeprice