Nema sumnje u to da su ljubavni partneri skloni da komplikuju stvari kada je reč o onome što dolazi iz srca. Međutim, sve ono što je važno kada je ljubav u pitanju može da stane u nekoliko kratkih reči. Ono čega većina nas nije svesna je da svakodnevno izgovaramo reči koje utiču na naš odnos sa voljenim ljudima. Da sve bude još zanimljivije možda ni oni nisu toga svesni.

Na podsvesnom nivou, vaša voljena osoba shvata šta joj govorite i može da oseti dobre vibracije kada ih šaljete. Dakle, ako želite da vas on voli još više, preskočite filozofiju i poslužite se jednostavnim rečima koje vam donosimo u našoj galeriji, jer one mogu učiniti čuda.

TI

Ova jednostavna reč krije u sebi veliku moć. Štaviše toliko je moćna da može da promeni čitav pravac vaše veze. „Kako se TI osećaš?“ ili „šta TI želiš da radimo?“, čini da se vaša voljena osoba bez mnogo muke oseća važno. Što češće budete govorili reč TI u razgovoru sa svojim voljenim, daćete mu do znanja da vam je bitan i da želite da ga uključite u svoj život.

JA

Koliko god da ste zaljubljeni u nekog ne bi trebalo da zaboravite na sebe. U tom pogledu „JA“ se čini kao veoma bitna reč. Ako ste počeli da češće koristite reč „TI“, to ne znači da bi vaši snovi, nade i želje trebalo da budu bačeni u vodu. Ostanite verni onome što jeste i učinite sebe srećnom i zadovoljnom u životu, pri čemu će muškarac vaših snova biti samo šlag na torti.

DA

„DA“ je neverovatna reč koja izaziva pozitivna osećanja. Ako je vaš odgovor na nove stvari „DA“ i ako novim idejama daje priliku da budu ostvarene, ne samo da ćete svoj život učiniti bogatiji i zanimljivijim već ćete postati neko kraj koga će vašoj voljenoj osobi biti zadovoljstvo da provodi vreme. Život je suviše kratak i ponekad zaista težak, da mu stvarno nije potrebna nova doza pesimizma, složićete se.

NE

Na prvi pogled „NE“ deluje kao negativna reč, ali ako malo bolje razmislite ona zaista može da ima dublje značenje, koje čak može da bude pozitivnije i od „DA“. Kada kažete nečemu „NE“ to znači da ste sposobni da se zauzmete za sebe, odnosno da imate svoje granice i da postoje stvari koje ne želite da tolerišete. „NE“ znači ne dozvoliti nikom da vas tretira na pogrešan način. Kada neko ko vam se dopada vidi da ste sposobni da odvažno kažete „NE“ s njegove strane možete očekivati najviši oblik poštovanja, prenosi zenskimagazin.rs.

HVALA

„HVALA“ je reč na koju često zaboravljamo, a koja mnogo znači. Ako preskočite da kažete „HVALA“, to znači da ne obraćate pažnju na male stvari koje neko radi za vas. S druge strane jedno obično „HVALA“ koje je izrečeno od srca može da vam otvori sva vrata ovog sveta. Ono govori o tome da možete da prepoznate nečiju dobrotu, velikodušnost i trud. Takođe, ono muškarcu do kog vam je stalo poručuje da ga ne uzimate zdravo za gotovo.

Izvor: prva.rs