Veliki „lideri opozicije“, a pogotovo iz PDP-a, zabranili su određenim kandidatima ove partije da govore na njihovim tribinama. Kako se ne bi valjali u njihovom blatu, kandidati PDP-a za narodne poslanike Milko Grmuša i Diana Cvijić- Trivić odlučili su da sami organizuju svoje skupove.

I tako, dok je sinoć u dvorani Borik u Banjaluci organizovan skup opozicije, a Grmuša je održao tribinu „Radimo zajedno“.

Kako je naveo na Facebooku, na skup su „svi su došli svojim slobodnom voljom i niko im nije platio šta da govore“.

„Кo je mislio da može da me ukroti ili ponizi oduzimanjem prava govora, ignorisanjem ili spletkama-na kraju je unizio samo sebe ili je možda samo pokazao gdje mu je oduvijek i bilo mjesto. Кo je mislio da je moguće da zbog političkog benefita trgujem sa tajkunima-grdno se prevario i čekaju ga neizvjesna vremena jer će moji potezi uvijek biti samo pravni. Vremena prisila i oduzimanja prava na riječ su prošla, a svi ovi ljudi koji su bili sa mnom večeras, svojim imenima, obrazom, karakterom i znanjem-garancija su bolje budućnosti za sve nas“, naveo je Grmuša.

Sva previranja između Grmuše sa jedne i vođa PDP-a sa druge strane, nije mogla proći i bez komentara na društvnim mrežama.

„Večeras je u dvorani Borik ego jednog dječaka pokušao da uništi sve šanse opozicije za pobjedu. Izbacivanje Milka iz svih najava kandidata na centralnom skupu je dno kakvo ni Borenović nije zaslužio da doživi na čelu partije. Кo za koga tu radi, napisao je jedan tviteraš.

(Autor: faktormagazin, foto: Facebook)