Rukometaši Prijedora, na gostovanju u Trebinju, sinoć su rezultatom 28:18 porazili “Leotar”. U tvrdoj utakmici na poluvremenu je bio gol prednosti za ORK “Prijedor” (12:11).

Sredinom drugog dijela susreta Prijedorčani su dodali gas i povećali prednost. Serijom od četiri gola najavili su debakl Hercegovaca.

Golman Boško Kragulj imao je svoje veće i sa 25 odbrana znatno doprinio trijumfu tima. iako je nastupio pod antibioticima prebacio je svoju uobičajenu normu.

David Đakovića sa 14 postignutih golova bio je zagonetka za Trebinjce. Bojan Škarić je postigao šest, Slavko Davidović četiri i Luka Mršić tri gola. U listu strijelaca upisao se i Danilo Novaković.

Doprinos pobjedi dali su: Oleg Miljuš, Kosta Stevandić, Kristijan Tadić, Maksim Stojanović, Veljko Savić, te golman Kosta Marčetić koji je na golu bio posljednjih pet minuta meča.

ORK “Prijedor” u odsustvu trenera Jovice Radakovića, vodili su Draško Đaković i Nebojša Miljuš. ORK “Prijedor” sa sedam pobjeda, četiri remija i tri poraza je četvrti tim lige.

U narednom 17. kolu Druge lige Republike Srpske Zapad ORK “Prijedor” gost je “Save 2019” u Brodu.

Izvor: kozarski