Beogradska novinarka Nina Gavrilović opisala je svoj boravak čuvenoj Adi Bojani i podijelila prizore ali i pravila koja vas očekuju ako odlučite da ovog ljeta okačite kupaći o klin.

“Prvo pravilo je da na plaži morate da budete nagi, pošto će svi oko vas takođe biti bez odjeće osnovna je pristojnost da i vi njima ukažete takvo povjerenje. Nekada su postojali redari koji su tjerali one obučene, sada svuda stoje znaci da je odjeća zabranjena“, govori ona u snimku.

“Drugo pravilo je da ne smijete da koristite kamere i narušavate tuđu privatnost, kao i da nije dozvoljeno buljiti ili smarati bilo koga od kupača, držite prikladno odstojanje“, objašnjava djevojka.

“Kada ste na nudističkoj plaži bez kupaćeg odmah ćete primijetiti da možete brže da uđete u vodu i brže da se osušite tako što na sebi nemate odjeću, a i više se izlažete suncu i proizvodite više vitamina D“, objašnjava autorka videa.

“Možda je posebno važno što ćete shvatiti da ma kakvu tjelesnu manu da mislite da imate ona ovdje ni najmanje nije bitna. Sva tijela su lijepa, a osjećaj kada su oko vas samo more, sunce i vjetar potpuno objašnjava zašto se neki ljudi navuku pa poslije samo idu na nudističke plaže“, dodaje ona.

Kako izgleda kada zapravo odete na nudističku plažu i koga sve možete da očekujete da ćete tamo zateći pogledajte u snimku.

Izvor: ATV