epa10949694 Serbian tennis player Novak Djokovic arrives for the Ballon d'Or 2023 ceremony at the Theatre du Chatelet in Paris, France, 30 October 2023. EPA-EFE/MOHAMMED BADRA

Srpski teniser Novak Đoković se pojavio kao gost iznenađenja na Zlatnoj lopti u Francuskoj i zasjenio sve.

Srbin je bio u centru pažnje pored ovogodišnjeg laureata Lionela Mesija, a jedna fotografija je obišla svijet. Na njoj se nalaze Đoković i legendarni fudbaler Dejvid Bekam.

Đoković je u centru pažnje i kada ne igra. Najbolji teniser svijeta nije odigrao niti jedan meč od finala US Opena u kojem je osvojio 24. grend slem titulu, ali privlači pažnju gdje god da se pojavi.

Na dodjeli Zlatne lopte koja je održana u Parizu, Nole je pored laureata Mesija, privukao najviše pažnje.

Svi su željeli da se fotografišu sa njim, svi su željeli da popričaju sa njim, i osim snimka na kojem se vidi kako se pozdravlja sa Mesijem i njegovom porodicom, još jedna fotografija je privukla puno pažnje.

Na njoj se nalaze Nole i Bekam. Njih dvojica se dugo poznaju tako da je ovo bio susret starih prijatelja u Gradu svjetlosti. Naravno, fotografija je odmah privukla dosta pažnje i postala viralna na svim društvenim mrežama, piše Sportal.

Podsjetimo, Đoković se od vikenda nalazi u Parizu, prisustvovao je finalu Svjetskog prvenstva u ragbiju, zatim i dodjeli Zlatne lopte, ali danas je vrijeme da se vrati na teren i da ga ponovo vidimo kako radi ono što najbolje umije – igra tenis.

On će na mastersu u dvorani Bersi najprije ovog utorka igrati u dublu. Partner mu je Miomir Kecmanović, a igraće protiv Janika Sinera i Stana Vavrinke. Đoković je u singlu slobodan u 1. Kolu.

Do kraja sezone, Nole će poslije mastersa u Parizu, igrati i na završnom Mastersu u Torinu i na finalnom turniru Dejvis kupa.

Izvor: Srpskainfo