Danica i Ivan su roditelji i Kasijani, Jovanu i Đurđiji, a sad je pjevačica otkrila kako se snalazi od kad je mama četvoro djece.

Sve što stvaramo, sve pjesme nastaju baš u krugu porodice. Pošto nas ima baš dosta, nas sad već šestoro, to je sasvim dovoljno za najveću podršku. Ali pored toga, imamo i širu porodicu, naše kumove, prijatelje, koji su nam takođe velika podrška – rekla je Danica Crnogorčević za Informer.

Ona je otkrila da li joj je teško da balansira između karijere i porodice:

– Iskreno, ovo ne doživljavam kao neku karijeru i nisam počela ovim da se bavim da bih ostvarila karijeru, već svoje pjevanje doživljavam kao svojevrsnu misiju da na pravi način predstavim prave hrišćanske tradicionalne vrijednosti, kao i kulturu i umjetnost našeg naroda. Svakako suprug i ja imamo dobru organizaciju, ali u svemu tome mi imamo i prioritete, a to su naša djeca i cjelokupna porodica, onda dolazi njegova služba i uklapamo u sve to poneki koncert, nastup…

Danica je objasnila kako izgleda njen tipičan dan:

– Dan izgleda tako što ne spavam, za mene nema noći i dana. Meni je sve to isto, pošto je bebica još uvijek mala. Trudim se da što više budem nasmijana zbog svoje djece i supruga, da nervozu zbog manjka sna ne širim oko sebe. Kad svane jutro, ulazim u kuhinju, spremam šta treba za taj dan, doručak, ručak, užine, sve ono što svaku ženu čeka od posla u kući, čeka i mene. I kad se vratim s nekog većeg koncerta, moj dan je isti, nema nikakve razlike. Čak se nekad desi da ne mogu da ispratim kako je bilo na koncertu i da ispratim objave, niti da sumiram utiske. Nekako svi zajedno uživamo u tome i bitno je da tu svoju energiju čuvamo i štedimo za ono što nam je prioritet – da djeca ne osjeti nedostatak pažnje – rekla je Danica.

Pjevačica je objasnila da li postoji još nešto što jako želi:

– Možda bih voljela malo više da putujem, obiđem neke velike svetinje, poput Jerusalima. I Gruziju bih jako voljela da vidim. Eto, možda to. A moj najveći san je već ostvaren, a to su moj muž i zdrava djeca! – zaključila je pjevačica.

Autor: Srpskainfo