Košarkaški klub “Prijedor-Spartak“ u nedjelju, 10. marta, od 18 časova  dočekuje ekipu “Leotara“ iz Trebinja, u okviru 20. kola Prvenstva BiH. Šef Stručnog štaba prijedorskog “Spartaka” Danilo Palalić očekuje da će ova utkamica na domaćem terenu, biti veoma teška.

“Ekipa ‘Leotara’  je jako dobra, osvajač kupa RS. Međutim, mi imamo neke svoje nade, svoje ambicije i naravno pred kraj Prvenstva, u zadnja tri kola, želimo da dobijemo što više utakmica i uđemo sa što većim bodovnim saldom u Ligu za opstanak. Tako da imamo imperativ pobjede. Želimo da ostavimo dobar utisak i nadam se iskreno pobjedi. Imamo još tri utakmice u regularnom dijelu, nakon toga imamo još 10 utakmica u Ligi za opstanak, tako da ima još dosta da se igra, ali svaka utakmica vas vodi korak bliže tom opstanku, što nam je glavni cilj ove godine. Tako da imamo još ukupno 13 utakmica, kojima želimo da damo sve od sebe da obezbijedimo ono što je potrebno da Prijedor i sljedeće godine bude premijerligaš”, izjavio je Palalić

On navodi da su u “Spartaku” zadovoljni igrom novog košarkaša. Amerikanac Niko Gosnel iz Ajove, igra na poziciji centra, a  debitovao je za Prijedorčane u prošlom kolu.

Izvor: kozarski.com