Predsjednica Skupštine Srbije Ana Brnabić sastala se sa srpskom članicom Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željkom Cvijanović.

Radni ručak sa srpskom članicom Predsjedništva Bosne i Hercegovine, mojom prijateljicom Željkom Cvijanović. Bez obzira na to na kojim smo funkcijama, nas dvije smo uvijek imale izvanrednu saradnju i tako će ostati i u budućnosti napisala je Ana Brnabić na svom nalogu na Instagramu.

Ona je objavila i fotografiju sa sastanka sa Željkom Cvijanović, srpskom članicom Predsedništa Bosne i Hercegovine.

Današnji susret je, navela je Brnabićeva, dobra prilika da razgovaraju o svim izazovima sa kojima se suočava srpski narod i svemu što ih čeka u narednom periodu.

– Kao i o načinima na koje ćemo na sve to odgovoriti. Mir i stabilnost su ključni za naš dalji napredak, čemu ćemo svakako težiti. Sigurno je takođe da nećemo dozvoliti bilo kakve dalje podjele među srpskim narodom i da je vrijeme da pokažemo da smo ujedinjeniji nego ikada – napisala je Brnabićeva.

Ona je dodala da će Srbija nastaviti da podržava Republiku Srpsku.

– Ponosni smo na naše neraskidive veze i to neće narušiti nikakvi pritisci, dolazili oni spolja ili iznutra, napisala je predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić.

Autor: Srpskainfo

FOTO: ANA BRNABIĆ/INSTAGRAM/ SCREENSHOT