Tvorci nove kreme za kožu tvrde da će njihov proizvod ukloniti sve bore ispod očiju za samo jedan minut a svoje navode potvrdili su i videom. Njihove tvrdnje napravile su pravu pometnju na Fejsbuku zbog ovih “čudotvornih” tvrdnji.

Video koji reklamira čudotvorna svojstva seruma prikazuje njegovo nanošenje ispod očiju starije žene i bore koje nestaju za samo 30 sekundi.

Kompanija dozu od 0.3 mililitra proizvoda prodaje po cijeni od 5.60 dolara, a on je testiran i na starijem čovjeku sa podjednako impresivnim rezultatima.

Kremu treba lagano utapkati na kožu ispod očiju i nikako je ne utrljavati.

Kako se suši, jastučići ispod očiju postepeno nestaju, ostavljajući kožu mladalačkom i glatkom.

Krema takođe može biti korišćena i na drugim finim linijama i borama na licu i njeni efekti traju do osam sati – u zavisnosti od tipa kože na koju se nanosi.

Sudeći po ovoj kompaniji za njegu kože iz Singapura, revolucionarni sastojak seruma je argirelin – peptid koji djeluje slično poput botoksa – samo bez potrebe za iglom.

Brojni korisnici društvenih mreža izrazili su svoju sumnju u njegovu djelotvornost, ali mnogi su iskazali i oduševljenje i želju za njegovom kupovinom.

Uprkos skepticima, kompanija tvrdi da je dobila sertifikat zdravstvenih vlasti u Singapuru, kao i lokalnih zdravstvenih udruženja u 116 zemalja i dodaje da ne postoje nikakvi negativni propratni elementi – iako bi osobe sa osjetljivom kožom prvo trebalo da se konsultuju sa ljekarom prije nanošenja kreme.

Banjaluka.net