Merkur će ove godine biti retrogradan četir puta. To znači 78 dana potpunog astrološkog haosa. Čak se i trenutno nalazimo u retrogradnom Merkuru, tako da, ako ste baš loše sreće, ovo je razlog.

1. Imajte seks u misionarskoj, i samo misionarskoj pozi, i ne pokušavajte da se izmotavate

Razmišljate o novim pozama kojima ćete začiniti seks? Neka vam to ne pada na pamet. Retrogradni Merkur čini da vam se loše ideje učine odličnim. Ovo nije vreme za eksperimentisanje u seksu.

2. Ne ulazite u vezu tokom retrogradnog Merkura jer ćete shvatiti da mrzite tu osobu iz dna duše čim se planete poravnaju

Retrogradni Merkur pametne ljude pretvara u idiote. Možda ti Marko ili Jelena sada izgledaju kul ,ali nakon 26. januara, uvidećeš da ima brojne nedostatke koji ti idu na živce. Nemoj praviti nikakve velike odluke na poslu, i u spavaćoj sobi.

3. Zavucite se pod jorgan kao da je atomsko sklonište i izbegavajte svaki kontakt sa ljudima

Verovatno ste već primetili u kom smeru se krećemo. Ideja je da izbegavate druge ljude. Pretvarajte se da ne postoje. Zaključajte se i bacite ključ. To je najbolje što možete da uradite za sebe i druge tokom retrogradnog Merkura.

4. Probajte da eksperimentišete sa dominacijom i naređujte partneru sve vreme tokom seksa kao da ste mu šef

Jedan način da rešite probleme sa komunikacijom jeste da budete neverovatno direktni i eksplicitni. Ovo nije vreme za pasivno-agresivne fraze kao što je: „Da li bi ti bio problem da se pomeriš malo na levo jer me bode tvoj lakat. Hvala ti puno“.

5. Napravite plan seksualnih aktivnost i držite ga se kao da vam život zavisi od toga

Ako baš morate da eksperimentišete a partnerom tokom ovog neverovatno krhkog perioda, barem napravite plan pre nego što sve poludi. Budite zdravog razuma prilikom planiranja vaših poduhvata za vreme retrogradnog Merkura. I za svaki slučaj, napravite i rezervni plan. Najbolji rezervni plan koji možete da imate je misionarska poza. Dobra, stara, pouzdana misionarska poza.

6. Pretvarajte se da ste špijuni koji imaju zadatke na surpotnim krajevima sveta i samo upražnjavajte telefonski seks

Ovako ćete smanjiti šanse da vam stvari u vezi izmaknu kontroli jer ćete biti na telefonu dovoljno dugo da doživite orgazam i to je to. Nakon obavljenog posla samo spustite slušalicu. Zapravo, najbolje bi bilo da se oslonite samo na maturbaciju dok se planete ne vrate u normalu.

24sata