Neko će reći da su egocentrične, ali istina nije u potpunosti takva.

Potpuno su nezavisne

Niste im potrebni, ali vas žele. Sasvim su zadovoljne same i vole da se bave svojim stvarima. Štaviše, čak preferiraju to. Zbog toga, ako vas puste u svoj svet, znači da ste jako posebni. I baviće se vama.

Nepristrasne su i nemaju predrasuda

Vole kreativno da razmišljaju i sagledaju svaku situaciju iz više perspektiva. To, u kombinaciji sa činjenicom da vole duboko da promisle o stvarima, čini ih odličnim u donošenju odluka. Drugim rečima, kada je pitate šta želi da radi ili gde želi da ide – imaće odgovor za vas!

Tvrdoglave su

Možda vam se to ne čini kao dobra osobina, ali osim povremene svađe u kojoj će vam njena tvrdoglavost pružiti pravu glavobolju, u drugim situacijama se drži svojih vrednosti i ciljeva, što je uvek pohvalno.

Potrebno im je vreme za njih same

To im je vitalno za očuvanje zdravog razuma. Kada se bavite svojim stvarima, ne morate brinuti da li se oseća zapostavljeno, jer samo čeka pored telefona da je pozovete. Nakon perioda samoće, susrešćete se napunjenih baterija i presrećni što se ponovo vidite.

Uvek su spremne za uzbuđenja

Vole da šokiraju i iznenade partnera da bi stvari održale svežima. Malo iznenađenje još nikoga nije ubilo, ali je inspirisalo brojne partnere koji su malo zaspali na poslu.

Odane su

Biće vam odane uprkos svemu, čak i u najtežim trenucima. Uvek možete računati na njihovu podršku. Dobro, u 99 odsto slučajeva. Onaj jedan postotak ostaje da leluja u vazduhu kako bi stvari ostale uzbudljive.

Stalno traže mudrosti

Većina razgovora koje vode s ljudima svodi se na znatiželjno ispitivanje i upijanje novih znanja. Vodolije su stalno u lovu na znanje, a to traže i u vezama. S njima ste sigurni da ćete uvek zajednički napredovati u potrazi za novim mudrostima.

Okrenute su prema budućnosti

Stalno sanjare o tome kakva će biti budućnost, uz koga će biti i koja pustolovina ih sledeće čeka. Njihove prošle veze možda su bile loše, ali iz svake su nešto naučile i odlučne su u novu vezu preneti sve svoje znanje kako bi je učinile uspešnom i dugotrajnom. Vezu s vama doživljavaju ozbiljnije nego ste toga možda svesni i stalno se pitaju kako će izgledati vaša zajednička budućnost.

Sve u svemu, s partnerkom Vodolijom osećaćete se voljenije nego ikada u životu. Njena strast i ljubav biće nešto što verovatno još nikada niste iskusili, a retke mane koje poseduje, potpuno će zaseniti sve pozitivne osobine.

24sata