Poslije pobjede (1:0) Borca u Prijedoru čime su se Banjalučani ozbiljno uključili u trku za opstanak u Premijer ligi BiH i stigli svega dva koraka do sigurne zone na tabeli pomoćni trener crveno-plavih Zoran Dragišić je na konferenciji za novinare nekon utakmice rekao sljedeće:

-Izuzetno važna utakmica za nas i zbog toga je viđena sputanost kod naših igrača, dok je domaćin bio rasterećen. Ova utakmica za nas nije bila samo posljednji voz, već zadnji vagon, posljednji kupe za opstanak u Premijer ligi BiH. Uspjeli smo da uskočimo u zadnjem času. Utakmica je imala dva dijela. Prvi poslije našeg vođstva kada je Rudar Prijedor diktirao tempo i bio znatno bolji na terenu. U drugom poluvremenu pomjerili smo liniju dalje od našeg gola vršeći pritisak na domaće štopere i Zorana Milutinovića koji je zadnji vezni igrač i najbitniji centralni igrač „rudara“. U toj igri imali smo prilike koje nismo uspjeli da iskoristimo.

Dragišić ističe i sljedeće:

-Cilj nam je bio da osvojimo bodove i dođemo u situaciju da sami odlučujemo o svojoj sudbini. Sada smo u toj poziciji. Ovim putem želim da se zahvalim, bez imalo kurtoazije, Fudbalskom klubu Rudar Prijedor, šefu struke Zlatku Jelisavcu i igračima na fer i korektnoj igri i želim im sve najbolje u narednom periodu.

prijedor24h