U svečarskoj atmosferi pred prepunom centralnom tribinom stadiona u Krupi na Vrbasu novi šampion Republike Srpske i premijerligaš BiH Krupa i gostujući Tekstilac iz Dervente su odigrali nerešeno i bez golova – 0:0.

Krupa na Vrbasu – Igralište: Krupa. Gledalaca: 600. Sudija: Dalibor              Anđić (Omarska) 7. Žuti karton: Dujaković (Krupa).

KRUPA: Ilić 7, Maksimović 6,5, Vuković 7, Koljić 6,5 (od 67. Stojanov -), Dujaković 6,5, Vukotić 6,5, Lolić 6,5, Cvijanović 6,5, Gavrić 6,5 (od 62. Đukarić -), Mijić 6,5, Milanović 6,5,(od 71. Šamara -).

TEKSTILAC: Plisnić 7, Marić 6,5, Prljeta 6,5, Kovač 7, Đuričić6,5 Guzina 6,5 (od 90. Vugdalić -), Ćorić 6,5, Komlenović 6,5, Đukić 6,5, Duspara 6 (od 77. Gatarić -), Brković 6,5.

Igrač utakmice: Mladen Ilić (Krupa).

U svečarskoj atmosferi pred prepunom centralnom tribinom stadiona u Krupi na Vrbasu novi šampion Republike Srpske i premijerligaš BiH Krupa i gostujućči Tekstilac iz Dervente su odigrali nerešeno i bez golova – 0:0.

U susretu u kojem su blistali golmani, prednost za igrača utakmice dobio je domaći, mlaći Mladen Ilić koji je u nekoliko navrata odlično intervenisao i zaštitio svoju mrežu, a u 50. minutu ga je spasila i prečka posle slobodnjaka Aleksandra Kovača. S druge strane i veteran Dejan Plisnić koji je pre 22 godine branio u dresu Podgrmeča iz Sanskog Mosta u Kupu Republike Srpske je takođe bio nesavladiv, i kada se sve sabere remi je i najpošteniji ishod ovog susreta.

Krupljani su na sebi svojstven način proslavili titulu i plasman u najviši rang takmičenja, dok su Dervenćani osvojili bod dragocen u trci za trećim mestom na tabeli.

prijedor24h