U prostorijama Fudbalskog kluba Rudar Prijedor održana je treća sjednica Odbora za hitna pitanja pod predsjedavanjem Dalibora Majkića.

Nakon usvajanja zapisnika sa prethodne sjednice istog tijela, izvještaje su podnijeli šef stručnog štaba Zlatko Jelisavac i generalni direktor Vukašin Đaković o početku priprema i trenutno raspoloživom igračkom kadru. Izvještaji su prihvaćeni uz zaključke u kojima su definisani prioriteti i pozicije u timu na kojima je potrebno dovesti pojačanja za narednu sezonu u Prvoj ligi Republike Srpske.

Takođe, prihvaćen je i izvještaj Saše Keranovića, koordinatora klupskog omaldinskog pogona u kojem su navedeni propusti iz prethodnog. Koordinator Keranović, generalni direktor i sekretar kluba dobili su zadatak da u narednoj sedmici predlože mjere koje je potrebno sprovesti radi konsolidacije stanja u omladinskom pogonu.

Pored predsjednika Odbora za hitna pitanja Dalibora Majkića sjednici su prisustvovali novi član Goran Mikanović i ranije imenovani Ranko Vučković, generalni direktor Vukašin Đaković, šef stručnog štaba Zlatko Jelisavac, sekretar Veljko Janjetović.

Na prijedlog predsjedavajućeg Majkića bivši član Odbora za hitna pitanja Drago Milošević uključen je u rad ovog tijela u svojstvu savjetnika, bez prava glasa.

prijedor24h