Stadion: „Brestski“ u Brestu. Gledalaca: 7.000. Sudija: Sebastijan Delferir (Belgija). Strijelci: 0:1 Babić (32), 0:2 Antić (82). Žuti kartoni: Gabovda (Dinamo Minsk), Puškarić, Miletić, Maksimović (Vojvodina). Crveni karton: Mohamed El Monir Abdul Salah (Dinamo Minsk) u 56. minutu.

DINAMO MINSK: Ignatovič, Ostruk, Sverčinski, Koncevoj, Karpovič, Nojok, El Monir, Bikov, Koritko (od 70. Žukovski), Gabovda, Budnik (od 84. Rotković). Trener: Sergej Borovski.

VOJVODINA: Kordić, Antić, Puškarić, Kovačević, Miletić, Maksimović, Babić (od 74. Trifunović), Meleg  (od 85. Jovančić), Paločević, Malbašić, Trujić (od 85. Mićić). Trener: Nenad Lalatović.

Fudbaleri Vojvodine izborili su plasman u plej-of kvalifikacija za UEFA Evropsku ligu jer su večeras u revanš susretu trećeg kola pobijedili Dinamo Minsk kao gosti rezultatom 2:0. Poslije novosadskih 1:1 izabranici trenera Nenada Lalatovića su maestralno odigrali u bjeloruskom gradu Brestu na granici sa Poljskom i sasvim zasluženo prošli dalje, pa će tako Srbija u ovoj fazi takmičenja imati dva predstavnika, „lalama“ će društvo praviti šampion Crvena zvezda.

Žreb za plej-of UEFA Evropske lige biće obavljen danas u sjedištu Evropske fudablske federacije u švajcarskom Nionu.

Vojvodina je povela u 32. minutu golom Siniše Babića, poslije loijepe akcije fudbaler Vojvodine je šutirao iskosa sa lijeve strane desnom nogom i pogodio kontra ugao, a lopta se od stative odbila u mrežu i nastalo je neopisivo slavlje Novosađana. Od 56. minuta domaćin je igrao sa igračem manje jer je glupost napravio Mohamed El Monir koji je zaradio direktni crveni karton što je Novosađanima olakšalo posao.

Igrao se 82. minut kada je predstavnik Srbije udvostručio svoju prednost, jer je Nikola Antić iskosa sa lijeve strane rezantnim šutem takođe pogodio mrežu Bjelorusa, alopta se kao i u prvom slučaju od lije stative golmana Ignatoviča odbila u mrežu. Bila je ovo četvrta pobjeda Novosađana u šest evropskih utakmica, a izabranici trenera Nenada Lalatovića nemaju poraz u Evropi jer su igrali i dva puta nerješeno.