Ukoliko želite vašeg muškarca da dovedete do ludila, morate da poznajete njegove “slabe” tačke na telu. Stimulišući njih, nećete pogrešiti, jer će partner biti prezadovoljan

Nisu samo žene te koje vole punu pažnju u krevetu. I muškarci uživaju kada imaju isti tretman, naročito kada se žena na pravi način posveti njihovom telu. Osnovno pravilo je da sve što se odvija u okviru četiri zida spavaće sobe treba da bude nežno, s osećajem i istinskom željom da nekoga zadovoljite. Stoga, ukoliko želite svom muškarcu da priredite nezaboravan doživljaj koji će dugo pamtiti, posvetite se stimulisanju erogenih zona koje su glavni “krivci” za savršen seks kod svih pripadnika jačeg pola.

Unutrašnje strane butina

To su jako osetljiva područja, jer se nalaze blizu njegovog polnog organa. Time ga brzo možete navesti na seks. Nežno ga dodirujte i grickajte i vrlo brzo ćete osetiti žar.

P – tačka

Ime je dobila po prostati, a zapravo se radi o maloj kvržici koja se nalazi u anusu, čijom stimulacijom vaš frajer može da doživi divlje orgazme. S razlogom se zove “muška G – tačka“.

Bradavice

One su vrlo osetljive, ali su često previše zanemarene. Gricnite ih i čekajte reakciju, ali pritom nemojte biti pregrubi.

Perineum

To je područje bogato osetnim živcima koje se nalazi između genitalija i anusa. Istražite perineumsvojim prstima ili jezikom i napalite ga.

Uši

Uši su glavna erogena zona za muškarce. Sisajte, ližite i nežno grickajte njegovo uho oko samih ivica. Izludećete ga.

Usta

Nemojte potcenjivati njihovu moć, već im posvetite dovoljno vremena. Vatreni poljupci znaju i te kako da rasplamsaju strasti.

Testisi

To je jako osetljivo i često zanemareno područje tokom seksa. Istovremeno je vrlo jaka erogena zona koja, kada joj posvetite malo pažnje, dovodi muškarce do ludila.

Bočne strane glave penisa

Ovo je najveća erogena zona u celom telu. Zato, većinu svojih napora utrošite upravo tamo.

Vrat

Budite njegova seksi vampirica. Polagano ga grickajte i ljubite po vratu i izludite ga.

Zadnja strana kolena

To područje je uglavnom bez dlaka pa je samim time i osetljivije. Tokom predigre laganim kružnim pokretima prelazite mu po tim područjima. Osetićete uzbuđenje s njegove strane.

Donji deo stomaka

Područje ispod pupka je vruća zona, jer je jako blizu genitalija. Dakle, šta čekate? Dodajte nekoliko razigranih poljubaca i povećajte seksualnu napetost.

Stopala

Pete na stopalima su okidač za seksualno uzbuđenje. Zašto mu ne priušte seksi masažu stopala? Ono što vas očekuje nakon toga biće pravo iznenađenje za vas.

cosmopolitan.hr